Σάλος: Αστυνομικοί τραβούσαν με τη βία μωρό από τη μητέρα του - iefimerida.gr

Σάλος: Αστυνομικοί τραβούσαν με τη βία μωρό από τη μητέρα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντιδράσεις προκαλεί στις ΗΠΑ βίντεο που κατέγραψε αστυνομικούς να τραβούν με τη βία μωρό από την αγκαλιά της μητέρας του, κατά τη διάρκεια σύλληψης στο Μπρούκλιν.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης κάνει έρευνα για το περιστατικό. Η 23χρονη Γιασμίν Χέντλεϊ συνελήφθη επειδή αρνούνταν να φύγει από κέντρο παροχής κοινωνικών υπηρεσιών. Στο βίντεο, η νεαρή γυναίκα είναι πεσμένη στο πάτωμα, ενώ αστυνομικοί τραβούν το μωρό από τα χέρια της και εκείνη φωνάζει.

Σύμφωνα με τη γυναίκα που κατέγραψε με το κινητό της το στιγμιότυπο, η Χέντλεϊ κάθισε στο πάτωμα, έχοντας τον ενός έτους γιο της στην αγκαλιά της, ενώ περίμενε, επειδή δεν υπήρχαν άδειες καρέκλες. Ενας φύλακας της είπε να σηκωθεί όρθια και στο τέλος καβγάδισε με την 23χρονη. Οταν εκείνη αρνήθηκε να φύγει, ο φύλακας κάλεσε την αστυνομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ