Ο Στεφ Κάρι δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος έχει πάει στη Σελήνη -Τι του απάντησε η NASA - iefimerida.gr

Ο Στεφ Κάρι δεν πιστεύει ότι ο άνθρωπος έχει πάει στη Σελήνη -Τι του απάντησε η NASA

Ο Στεφ Κάρι/ Φωτογραφία: AP- Ben Margot
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αντε τώρα να πείσουν οι Αμερικανοί δάσκαλοι τα παιδιά ότι ο άνθρωπος έχει πάει στη Σελήνη, όταν ένας σταρ του ΝΒΑ το αμφισβητεί ανοιχτά.

Ο Στεφ Κάρι δήλωσε πως πιστεύει ότι δεν έχει πατήσει άνθρωπος στη Σελήνη. Η NASA δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια. Τον κάλεσε να δει με τα δικά του μάτια τις αποδείξεις.

«Θα ήταν χαρά μας να επισκεφθεί το εργαστήριο στο Johnson Space Center, στο Χιούστον, ίσως την επόμενη φορά που οι Γουόριορς θα έρθουν για να παίξουν με τους Ρόκετς», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διαστημικής υπηρεσίας, Αλαρντ Μπεουτέλ. Ο Κάρι μπορεί να αλλάξει γνώμη αν δει εκατοντάδες κιλά σεληνιακών πετρωμάτων και το κέντρο ελέγχου του Apollo, συμπλήρωσε, μιλώντας στο NBC.

«Κατά την επίσκεψή του μπορεί να δει από πρώτο χέρι τι κάναμε πριν από 50 χρόνια, όπως και τι κάνουμε τώρα για να επιστρέψουμε στη Σελήνη τα επόμενα χρόνια, αλλά αυτή τη φορά για να μείνουμε», δήλωσε ακόμη ο Μπεουτέλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στεφ καρι NASA Σελήνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ