Πρόβα γάμου για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [εικόνες] - iefimerida.gr

Πρόβα γάμου για την κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου [εικόνες]

Η Θεοδώρα και ο Μάθιου Κουμάρ (Φωτογραφία: Instagram @tgreece)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, η κόρη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Θεοδώρα, και ο αρραβωνιαστικός της Μάθιου Κουμάρ, έδωσαν το παρών σε γάμο φιλικού τους ζευγαριού στην Καλιφόρνια.

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον αρραβώνα μέσω των social media πριν λίγο καιρό, βρέθηκε στο Metropol Venue της Καλιφόρνιας και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Θεοδώρα και ο Μάθιου ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και έδωσαν τις ευχές τους στο ζευγάρι. Φυσικά, έκαναν πρόβα γάμου μιας και το δικό τους μυστήριο πλησιάζει.

Η Θεοδώρα με τον Κουμάρ

Η σχέση Θεοδώρας και Μάθιου έγινε γνωστή πριν από δύο χρόνια, όταν και παρευρέθησαν σε γάμο φίλων τους από την Ινδία. Λίγο καιρό αργότερα, η Θεοδώρα δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες τους από την Ταϊλάνδη και από τότε μοιάζουν αχώριστοι.

Το ζευγάρι ζει μόνιμα στο Λος Αντζελες, όπου η Θεοδώρα ασχολείται με την υποκριτική και ο Κουμάρ είναι ένας πολλά υποσχόμενος δικηγόρος με ειδικότητα στις αγωγές αποζημιώσεων των θυμάτων των φυσικών καταστροφών.

Στιγμιότυπο από τον γάμο
Η Θεοδώρα με τη νύφη

Φωτογραφίες: Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θεοδώρα γάμος Μάθιου Κουμάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ