Εκθαμβωτικό: Το αεροσκάφος της Emirates με τα διαμάντια έγινε το απόλυτο viral [εικόνες] - iefimerida.gr

Εκθαμβωτικό: Το αεροσκάφος της Emirates με τα διαμάντια έγινε το απόλυτο viral [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια φωτογραφία με ένα αεροσκάφος της Emirates κάνει τις τελευταίες ημέρες το γύρο του Διαδικτύου. Και όχι άδικα.

Η φωτογραφία είναι λαμπερή. Το αεροσκάφος της Emirates εκτυφλωτικό. Ναι, όλα τα αεροπλάνα της Emirates είναι πολυτελή και εντυπωσιακά αλλά το συγκεκριμένο ξεπερνά την έννοια του luxury. Λαμποκοπά ολόκληρο καθώς είναι καλυμμένο με διαμάντια!

Presenting the Emirates ‘Bling’ 777. Image created by Sara Shakeel ??? pic.twitter.com/zDYnUZtIOS

Η εικόνα άκρως εντυπωσιακή, αν και πρόκειται για προϊόν μοντάζ και δημιουργήθηκε χάρη στη φαντασία μιας χρήστριας του Twitter, της Σάρας Σακίλ. Το αποτέλεσμα όμως είναι τόσο εντυπωσιακό που όχι απλά η φωτό έχει γίνει viral αφήνοντας άπαντες με το στόμα ανοιχτό, αλλά επέλεξε και η ίδια η Emirates να την μοιραστεί στο λογαριασμό της στο Twitter. «Παρουσιάζοντας το ‘Bling’ 777» έγραψε η Emirates και προσέθεσε: «Η φωτογραφία δημιουργήθηκε από την Σάρα Σακίλ».

Η Σακίλ είναι διάσημη για την αναδημιουργία φωτογραφιών διάσημων ορόσημων, διασημοτήτων και διάσημων αντικειμένων –όπως οι τηγανιτές πατάτες McDonald’s- με κρύσταλλα.

Κάποιοι χρήστες των social media, πάντως, δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους από το ενδεχόμενο να φτιαχτεί ένα τέτοιο αεροπλάνο στο μέλλον, ελπίζοντας να απογειωθεί και να πέσουν μερικά διαμάντια από τον ουρανό. «Ελπίζω να πέσουν κάποια από τα διαμάντια» έγραψε ένας χρήστης και το αεροδρόμιο Dulles απάντησε: «Θα σας ενημερώσουμε αν βρούμε κάποια».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

So My plane has been on the news lately, confirming whether it’s real or not, so before I took off I took another picture just to let you guys know it’s real ????✈️ . . . P.s thank you guys ! I truly and honestly made the diamond plane for the love of the trip and the excitement! Never in a million years did I know it’ll end up on news / tv / trending on #twitter all over the place ! So thank you a million times! ? . CollageArt SaraShakeel . . . #art #collageart #plane #diamonds #vision #emirates #clouds #diamond #crystalart #arte #hope #edit #editing #bright #creation #Creative #imagine

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sara Shakeel (@sarashakeel) στις 8 Δεκ, 2018 στις 8:06 πμ PST

Αφότου η φωτογραφία έγινε viral, η Σακίλ δημοσίευσε μια άλλη φωτογραφία ενός αεροσκάφους με διαμάντια στο Instagram, γράφοντας: «Το αεροπλάνο μου είναι στις ειδήσεις τελευταία, επιβεβαιώνοντας αν είναι πραγματικό ή όχι, τράβηξα μια άλλη φωτογραφία για να σας δείξω πόσο αληθινό είναι» και συνέχισε: «Υ.Γ. Σας ευχαριστώ πολύ!. Πραγματικά και ειλικρινά έφτιαξα το αεροπλάνο με τα διαμάντια για την αγάπη του ταξιδιού και τον ενθουσιασμό. Ούτε σε χίλια χρόνια δεν περίμενα ότι θα καταλήξει στις ειδήσεις. Σας ευχαριστώ πολύ».

I hope they drop some of them ? here in VA en route to IAD. ?

Us right now. pic.twitter.com/SLCE4ju4Tx

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Emirates διαμάντια αεροσκάφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ