Η Μέγκαν Μαρκλ σέξι με φουσκωμένη κοιλιά, σαν να βλέπεις την Νταϊάνα -Υπουλο χτύπημα σε Κέιτ και Γουίλιαμ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν Μαρκλ σέξι με φουσκωμένη κοιλιά, σαν να βλέπεις την Νταϊάνα -Υπουλο χτύπημα σε Κέιτ και Γουίλιαμ [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκπληξη προκάλεσε χτες στο κοινό και στους σχεδιαστές στα Βρετανικά βραβεία μόδας η Μέγκαν Μαρκλ, η οποία έκανε μία απρόσμενη εμφάνιση προκειμένου να απονείμει ένα βραβείο στην σχεδιάστρια που δημιούργησε το νυφικό της στον γάμο της με τον Χάρι.

Φορώντας ένα μαύρο μακρύ φόρεμα που άφηνε ακάλυπτο τον ένα της ώμο και διέγραφε την φουσκωμένη της κοιλιά, η Δούκισσα εμφανίστηκε στην σκηνή του θεάτρου Royal Albert Hall και μίλησε για την μόδα και για την αγαπημένη της σχεδιάστρια που δεν είναι άλλη από την Κλερ Κέλερ, του Οίκου Givenchy.

Η Μέγκαν Μαρκλ, λοιπόν, απένειμε στην σχεδιάστρια το βραβείο του «Σχεδιαστή της Χρονιάς», ενώ σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η δημιουργία που φόρεσε στα βραβεία είχε και αυτό την υπογραφή την Βρετανίδας σχεδιάστριας που επιμελήθηκε το νυφικό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ σέξι με φουσκωμένη κοιλιά, σαν να βλέπεις την Νταϊάνα -Υπουλο χτύπημα σε Κέιτ και Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οταν παρέλαβε το βραβείο της η Κέλερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μέγκαν Μαρκλ.

«Αυτή η γυναίκα είναι τόσο εκπληκτική. Ετυχε να γνωρίσω την Μέγκαν Μάρκλ σε ένα πολύ προσωπικό επίπεδο και είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται κάποιος σε μία τόσο προσωπική στιγμή της ζωής του. Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω, ήταν μία τόσο όμορφη στιγμή», ανέφερε η Κέλερ για την Μέγκαν Μαρκλ.

Η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε και εκείνη για την μόδα και το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Είναι τόσο μεγάλη χαρά για μένα να είμαι εδώ και να γιορτάζω την βρετανική μόδα καθώς και τους Βρετανούς σχεδιαστές στο νέο μου σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο», ανέφερε η Μαρκλ και συνέχισε...

«Άλλωστε έχουμε βαθιά σχέση με αυτό που φοράμε. Μερικές φορές είναι πολύ προσωπική, μερικές φορές συναισθηματική. Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε πως στην ουσία υποστηρίζουμε και ενδυναμώνουμε ο ένας τον άλλον, ειδικά εμείς οι γυναίκες», ανέφερε η Δούκισσα αγκαλιάζοντας και δίνοντας στο βραβείο στην σχεδιάστρια που της έραψε το νυφικό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ σέξι με φουσκωμένη κοιλιά, σαν να βλέπεις την Νταϊάνα -Υπουλο χτύπημα σε Κέιτ και Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Εκτός πάντως από την εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα που φόρεσε η Μέγκαν Μαρκλ, ο Βρετανικός τύπος δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστα και κάποια άλλα γεγονότα σε σχέση με την εμφάνιση της δούκισσας του Σάσεξ.

Πρώτον ήταν πολύ όμορφη, είχε πάρει κιλά και δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει την κοιλιά της.

Δεύτερον ήταν πολύ σέξι, κάτι που θύμισε Νταϊάνα όταν ειδικά μετά το διαζύγιο επέλεγε να κάνει τη μια σέξι μετά την άλλη εμφάνιση.

Και τρίτον και κυριότερο η Μέγκαν Μαρκλ χθες ήταν εκδηλωτική, γλυκειά, απλή και οικεία, θυμίζοντας σε πολλούς την Νταϊάνα. Μάλιστα, αυτή η εκδηλώτικότητά της έκανε πολλούς να λένε ότι η χθεσινή εμφάνιση της Μαρκλ ήταν ένα έμμεσο καρφί στον πρίγκιπα Γουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον στο... σημείο που πονάνε. Η δούκισσα του Σάσεξ έβγαζε μια ζεστασιά που αδυνατούν να καταφέρουν οι σχεδόν πάντα... κρύοι Γούλιαμ και Κέιτ.

Τέταρτον που σχολιάστηκε πάντως, το γεγονός ότι η Μαρκλ παραβίασε για μια ακόμη φορά το βασιλικό πρωτόκολλο που απαγορεύει στις γυναίκες μάλη της βασιλικής οικογένειας να βάφουν τα νύχια τους. Εκείνη τα έβαψε και μάλιστα μαύρα.

Η Μέγκαν Μαρκλ σέξι με φουσκωμένη κοιλιά, σαν να βλέπεις την Νταϊάνα -Υπουλο χτύπημα σε Κέιτ και Γουίλιαμ [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πρίγκιπας Χάρι παλάτι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ