Βόμβα γκρέμισε στην κυριολεξία καφετέρια στα Χανιά [εικόνες] - iefimerida.gr

Βόμβα γκρέμισε στην κυριολεξία καφετέρια στα Χανιά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρόμος επικράτησε σήμερα τα ξημερώματα στη συνοικία Κουμ Καπί στα Χανιά, όταν μια ισχυρότατη έκρηξη από βόμβα γκρέμισε συθέμελε καφετέρια που βρισκόταν στην παραλία.

Οι κάτοικοι των γειτονικών σπιτιών πετάχτηκαν απο τα κρεββάτια τους έντρομοι από το μέγεθος και τον θόρυβο της έκρηξης. Κατεβαίνοντας στο δρόμο, είδαν με έκπληξη ότι το κτίριο της καφετέριας είχε κυριολεκτικά κατεδαφιστεί. Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς η περιοχή λόγω των πολλών καταστημάτων (καφετέριες, εστιατόρια) είναι πολυσύχναστη μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Βόμβα γκρέμισε στην κυριολεξία καφετέρια στα Χανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα την αστυνομία, η έκρηξη προκλήθηκε απο εκρηκτικό μηχανισμό που προφανώς είχε αποκλειστικό στόχο την ολοσχερή καταστροφή της επιχείρησης. Κατά πάσα πιθανότητα, πρόκειται για μαφιόζικο χτύπημα, που ίσως στέλνει «μήνυμα» στους καταστηματάρχες οι οποίοι δηλώνουν ανήσυχοι.

Βόμβα γκρέμισε στην κυριολεξία καφετέρια στα Χανιά [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το είδος της εκρηκτικής ύλης που χρησιμοποιήθηκε εξετάζεται εργαστηριακά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι από την έκρηξη δεν σημειώθηκε πυρκαγιά. Τις έρευνες έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Εικόνες: flashnews.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ