Καμπάνια με διάσημους για τον σχολικό εκφοβισμό - iefimerida.gr

Καμπάνια με διάσημους για τον σχολικό εκφοβισμό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μικρό βίντεο-καμπάνια με την συμμετοχή διάσημων, στέλνει το δικό του μήνημα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί η Ευγενία Μανωλίδου, ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς και ο Παύλος Μάμαλος, μαζί με μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου του Δήμου Διονύσου, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στον αγώνα κατά του σχολικού εκφοβισμού.

Η πρωτοβουλία για τη δημιουργία του βίντεο ανήκει στην εκπαιδευτικό Τάνια Χριστοδουλίδου και είναι το 3ο κατά σειρά που υλοποιεί υπηρετώντας με συνέπεια και συνέχεια το όραμα της να ευαισθητοποιήσει παιδιά και γονείς για ένα τόσο σημαντικό θέμα.

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα Κατά Του Σχολικού Εκφοβισμού, μικροί και μεγάλοι στο βίντεο αυτό μεταδίδουν με τον καλύτερο τρόπο, μηνύματα κατά του bullying και μας ενημερώνουν για το τι πρέπει να κάνουμε για την αντιμετώπισή του, καθώς η έξαρση του τα τελευταία χρόνια είναι ανησηχητική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ καμπάνια σχολικός εκφοβισμός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ