Μητέρα και παιδί γλίτωσαν από τρία ατυχήματα στη σειρά! - iefimerida.gr

Μητέρα και παιδί γλίτωσαν από τρία ατυχήματα στη σειρά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν αυτό δεν είναι τύχη, τότε είναι θαύμα!

Σε πόλη της δυτικής Κίνας, ένας οδηγός ξέχασε να «δέσει» το αυτοκίνητό του με χειρόφρενο σε κατηφόρα. Οπως ήταν φυσικό, το ΙΧ άρχισε να τσουλάει. Στην πορεία του βρέθηκε μια γέφυρα, στην οποία περπατούσε μια μητέρα με το γιό της.

Το αυτοκίνητο έπεσε επάνω τους αλλά γλίτωσαν. Στη συνέχεια όμως το κάγκελο υποχώρησε και η γυναίκα με το παιδί της έπεσαν στο κενό από ύψος 4 μέτρων. Στάθηκαν τυχεροί και από την πτώση. Η μητέρα, βλέποντας το ΙΧ να πέφτει και εκείνο από τη γέφυρα κατάφερε να μπουσουλήσει μαζί με το παιδί της, αποφεύγοντας να συνθλιβεί από το αυτοκίνητο.

«Προσπαθούσα να σώσω το γιο μου, αλλά τελικά το έφερε η τύχη και γλίτωσα και τον εαυτό μου από το αυτοκίνητο που έπεφτε», δήλωσε η κυρία Dai, που νοσηλεύεται σε τοπικό νοσοκομείο. Η γυναίκα υπέστη πολλαπλά κατάγματα και ο γιος της σοβαρές εγκεφαλικές κακώσεις. Οι γιατροί όμως είπαν ότι δεν απειλείται η ζωή κανενός από τους δύο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μητέρα παιδί Κίνα ατυχήματα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ