Η Τρόικα έβλεπε Γιουρόπα Λιγκ και παραλίγο να φάει πατσά - iefimerida.gr

Η Τρόικα έβλεπε Γιουρόπα Λιγκ και παραλίγο να φάει πατσά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για... πατσά παραλίγο να πάνε τα στελέχη της Τρόικα, καθώς το βράδυ της Πέμπτης κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από τις σκληρές διαπραγματεύσεις ρωτώντας ένα στέλεχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους πότε θα τελειώσουν οι συζητήσεις, τους απάντησε «να παραγγείλετε και πατσά».

«Αποχαυνωμένη» ήταν η εικόνας της Τρόικα το βράδυ της Πέμπτης λόγω των συνεχών διαπραγματεύσεων αναφέρει ο «Μικροπολιτικός». Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται, ο Πολ Τόμσεν, ο Ματίας Μορς και ο Κλάους Μαζούχ, είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έκαναν διάλειμμα και παρακολουθούσαν εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης για το Τσάμπιονς Λιγκ στο σαλόνι του Γιάννη Στουρνάρα.

Οταν κάποια στιγμή βγήκε ένα στέλεχος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών, τον ρώτησαν εμφανώς εξαντλημένοι: «Τελειώνουμε;» και εισέπραξαν την αποστομωτική απάντηση: «Να παραγγείλετε και πατσά».

Εν τέλει ο υπάλληλος δικαιώθηκε καθώς η διαπραγμάτευση κράτησε σχεδόν έως τις 03:00 τα ξημερώματα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ