Όταν πατέρας και υιός Πλεύρης αντιπαρατίθενται δημοσίως - iefimerida.gr

Όταν πατέρας και υιός Πλεύρης αντιπαρατίθενται δημοσίως

Κώστας Πλεύρης: Δεν πιστεύω στη Δημοκρατία -Θάνος: Εγώ δεν συμφωνώ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη διαχωρισμό των πολιτικών τους διαδρομών οδηγούνται οι Κωνσταντίνος Πλεύρης και Θάνος Πλεύρης μετά από την αποχώρηση του τελευταίου από τον ΛΑΟΣ, την ώρα που ο πατέρας Πλεύρης υποστηρίζει ανοικτά ακόμη τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio 9», είπε πως ο γιος του, Θάνος Πλεύρης είναι ανεξάρτητος να πράξει όπως ο ίδιος νομίζει αν και διαφώνησε μαζί του για την απόφασή του. Στην συνέχεια ο ίδιος τόνισε πως θα συνεχίσει να είναι αφοσιωμένος στον Γιώργο Καρατζαφέρη.

Στην συνέχεια της συνέντευξής του ο Κώστας Πλεύρης μιλώντας για το πολιτικό σύστημα είπε πως από το 1965 παραμένει ο ίδιος στις ιδέες του, ενώ υποστήριξε πως «βεβαίως δεν πιστεύει στην Δημοκρατία». «Σύντομα ο ελληνικός λαός θα βρεθεί μπροστά στο δίλημμα, Ελλάδα χωρίς Δημοκρατία, ή Δημοκρατία χωρίς Ελλάδα» είπε. Ενώ συνέχισε λέγοντας πως πιστεύει απόλυτα σε ένα καθεστώς σαν και αυτό της 4ης Αυγούστου του Ιωάννη Μεταξά.

Για την συγκεκριμένη δήλωση του πατέρα του κλήθηκε να απαντήσει ο Θάνος Πλεύρης φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή. Ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ είπε πως «με τον πατέρα μου έχουμε πλέον διακριτούς ρόλους» τραβώντας ουσιαστικά την γραμμή μεταξύ της συγγενικής σχέσης και της πολιτικής και προσωπικής αυτοτέλειας.

Τέλος ο Θάνος Πλεύρης κατέληξε λέγοντας πως δεν του είναι ευχάριστο να βλέπει στα κανάλια να κυκλοφορεί μια πολιτική καταδίκη από τον πατέρα του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ