Αδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι Πολάκης χωρίς τα μούσια - iefimerida.gr

Αδωνις Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι Πολάκης χωρίς τα μούσια

O Aδωνις Γεωργιάδης /Φωτογραφία: Εurokinissi
Δημήτρης Τάκης

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην απαξιωτική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα κατά του Πέτρου Τατσόπουλου τον οποίο χαρακτήρισε «απολειφάδι της πολιτικής».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όταν ανέβηκε στο βήμα έστρεψε τα πυρά του κατά του πρωθυπουργού λέγοντας ότι καταδικάζει την αήθη επίθεση του κ.Τσιπρα εναντίον του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ . Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε χυδαίο τον τρόπο με τον οποίο μίλησε ο πρωθυπουργός αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Θυμήθηκε την εποχή που ο κ. Τατσόπουλος ήταν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και όποιος έβγαινε και έκανε κριτική στην περίφημη του δήλωση περί της μισής Αθήνας τότε ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ότι αυτά είναι κουτσομπολιά που δεν πρέπει να έχουν θέση στην πολιτική.

«Αυτό που λέγατε εσείς όταν ο Τατσόπουλος ήταν στην κοινοβουλευτική σας ομάδα ήρθε και το είπε ο Τσίπρας εδώ στη Βουλή, δεν ήταν απολειφάδι όταν ήταν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγινε τώρα που κατάλαβε τον Τσίπρα και τον βρίζει. Αλλα τέτοιος είναι ο Τσίπρας μικρός και ασήμαντος ένας Πολάκης χωρίς μούσια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ