Κύκλος Ιδεών: Εκδήλωση με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Δημοκρατία σε αμφισβήτηση» [βίντεο] - iefimerida.gr

Κύκλος Ιδεών: Εκδήλωση με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Δημοκρατία σε αμφισβήτηση» [βίντεο]

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ομιλητής στην εκδήλωση του Κύκλου Ιδεών «Η Ευρωπαϊκή Δημοκρατία σε αμφισβήτηση»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Η Ευρωπαϊκή Δημοκρατία σε αμφισβήτηση -Οι επιπτώσεις στην Ελλάδα» είναι η εκδήλωση που πραγματοποιεί ο Κύκλος Ιδεών για την Εθνική ανασυγκρότηση στο ξενοδοχείο King George.

Ομιλητές είναι η Μαριέττα Γιαννάκου, πρώην Υπουργός, Ευρωβουλευτής, Βουλευτής, ο Ξενοφών Γιαταγάνας, πρώην Νομικός Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Στέλιος Περράκης, Ομοτ. Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου, Πρέσβυς - Μόνιμος Αντιπρόσωπος της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρώπης, η Κατερίνα Σχινά, Κριτικός της λογοτεχνίας, ο Δημήτρης Χαραλάμπης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Πολιτικής Επιστήμης (ΕΕΠΕ), ο Ευάγγελος Βενιζέλος, πρώην Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου.

Πρόλογος – Συντονισμός: Α- Ι. Δ. Μεταξά, Τακτικό Μέλος της Ευρωπαϊκής Διεπιστημονικής Ακαδημίας.

Την εκδήλωση θα κλείσει εκ μέρους του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου- Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, ο Ξενοφών Κοντιάδης.

Η εκδήλωση του Κύκλοι Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση, γίνεται με αφορμή την επετειακή έκδοση του δεκάτομου συλλογικού έργου «Πολιτική Επιστήμη. Διακλαδική και Συγχρονική Διερεύνηση της Πολιτικής Πράξης», σε σχεδίαση και εισαγωγικά κείμενα του Καθηγητή κ. Α-Ι. Δ. Μεταξά (εκδόσεις Ι. Σιδέρης).

Παρακολουθήστε live:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ