Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Τουρέ -«Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν» - iefimerida.gr

Ολυμπιακός: Τέλος και επίσημα ο Τουρέ -«Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν»

O Γιάγια Τουρέ /Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τερματισμό της συνεργασίας της με τον Γιάγια Τουρέ, για τον οποίο τονίζει ότι φεύγει σαν φίλος.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΣΦΠ:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο Γιάγια Τουρέ θα ήθελαν να ανακοινώσουν στους φιλάθλους της ομάδας, ότι αποφάσισαν, από κοινού, τον τερματισμό της συνεργασίας τους. Ο Γιάγια είναι και θα παραμείνει ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και έχει σημαδέψει την ιστορία του Συλλόγου. Ο Ολυμπιακός τον ευχαριστεί για όλα όσα προσέφερε στην ομάδα. Ο Γιάγια θα παραμείνει αφοσιωμένος στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και εύχεται στην ομάδα να επιτύχει όλους τους στόχους της. Φεύγει ως φίλος και οι πόρτες του Συλλόγου θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Οι δρόμοι μας σίγουρα θα ξανασυναντηθούν».

Ο 35χρονος Ιβοριανός μέσος πρόλαβε να κάνει μόλις 5 συμμετοχές (222') με τους ερυθρόλευκους, χωρίς ποτέ να πείσει τον Πέδρο Μαρτίνς ότι μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα. Έτσι μετά την ευρωπαϊκή του παρουσία σε Μπέβερεν, Μέταλουργκ Ντόνετσκ, Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι, ο Τουρέ ψάχνει την επόμενη επαγγελματική του περιπέτεια, που πιθανότατα θα βρει εκτός Γηραιάς Ηπείρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός Γιάγια Τουρέ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ