Εγκλημα στη Ρόδο: Στο μικροσκόπιο του ΕΣΡ η κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρόδο: Στο μικροσκόπιο του ΕΣΡ η κάλυψη της υπόθεσης από τα ΜΜΕ

Στο μικροσκόπιο του ΕΣΡ το έγκλημα στη Ρόδο/ Φωτογραφία: EUROKINISSI- ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον τρόπο που κάλυψαν τα ΜΜΕ τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο έχει βάλει στο μικροσκόπιο το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης.

Μέχρι στιγμής έχουν ανοίξει επτά φάκελοι για το θέμα και το ΕΣΡ, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, κρίνει την υπόθεση ως εξόχως σοβαρή.

Επιπλέον, το ΕΣΡ επέβαλλε πρόστιμο 45.000 ευρώ στον τηλεοπτικό σταθμό Epsilon (νυν Open Beyond) για τον τρόπο κάλυψης του θανάτου του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη. Το πρόστιμο αφορά τις εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου και του Μένιου Φουρθιώτη.

Πρόστιμο επιβλήθηκε και στον ΣΚΑΪ, για την ταυτόχρονη μετάδοση του τηλεοπτικού δελτίου ειδήσεων από το ραδιόφωνο. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο σταθμός τιμωρείται για το ίδιο θέμα, για το οποίο είχε προσφύγει στο ΣτΕ, που απέρριψε την αίτησή του.

Σε περίπτωση που ο σταθμός δεν εφαρμόσει την απόφαση, το ΕΣΡ είναι αποφασισμένο να επανέλθει με πρόστιμα για την κάθε ημέρα παραβίασης της νομοθεσίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ