Αφησε τις τράπεζες και άνοιξε καντίνα -Η φοβερή ιστορία ενός Ελληνα στο Λονδίνο - iefimerida.gr

Αφησε τις τράπεζες και άνοιξε καντίνα -Η φοβερή ιστορία ενός Ελληνα στο Λονδίνο

Αφησε τις τράπεζες και άνοιξε καντίνα ο Τηλέμαχος Αργυρίου στο Λονδίνο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο City, την μικρή ανεξάρτητη πόλη στην καρδιά του Λονδίνου, εκεί που συνεχίζει να χτυπά η καρδιά του χρηματοοικονομικού τομέα της Ευρώπης, ένας Έλληνας -πρώην τραπεζικό στέλεχος- υπηρετεί τη «διπλωματική γαστρονομία».

O Τηλέμαχος Αργυρίου εργαζόταν στον τραπεζικό κλάδο στο City όταν αποφάσισε να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να στήσει το Kalimera, ένα «κινητό γκουρμέ ταχυφαγείο». Ο τραπεζίτης που δεν μπορούσε να φανταστεί να ζει σαν «υπάλληλος» στη Μέκκα της οικονομίας το υπόλοιπο της ζωής του μίλησε στο Economistas για την επιχείρηση του- το «φορτηγό φαγητού» που παρέχει τα «ελληνικά μεσημεριανά γεύματα» στους στρεσαρισμένους του χρηματοοικονομικού τομέα του Ηνωμένου Βασιλείου, για τη ζωή στη μετά Brexit Βρετανία, για την πολιτική κατάσταση στη δεύτερη πατρίδα του στη Γαλλία, για τα σχέδια του για τη Defense.

Περισσότερα στο economistas.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ