Το δημοσίευμα που εξόργισε τον Κυριάκο- Ντροπή σας κ. Τσίπρα, είστε ο αρχιερέας των fake news - iefimerida.gr

Το δημοσίευμα που εξόργισε τον Κυριάκο- Ντροπή σας κ. Τσίπρα, είστε ο αρχιερέας των fake news

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Ολομέλεια της Βουλής- φωτογραφία intimenews
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα δημοσίευμα του γνωστού περιοδικού Politico με συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, μια φράση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν ειπώθηκε ποτέ και ένα περιθωριακό σάιτ λίγο έλειψε να βάλουν φωτιά στην Βουλή.

Σε κάθε περίπτωση προκάλεσαν την έκρηξη του Κυριάκου Μητσοτάκη που αποκάλεσε τον πρωθυπουργό «Αρχιερέα των Fake News».

Ολα ξεκίνησαν όταν με αφορμή την αντιπαράθεση για το Μακεδονικό, ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι μόνος του έχει ανοίξει- με συνέντευξή του στο περιοδικό Politico- θέμα μακεδονικής μειονότητας.

Αλέξης Τσίπρας: «Εσείς ανοίξατε θέμα μειονότητας κύριε Μητσοτάκη, είπε ο πρωθυπουργός, με την συνέντευξή σας στο περιοδικό Politico. Που είπατε ότι υπάρχει φοβος με την Συμφωνία των Πρεσπών για τοπικές εξεγέρσεις στην ελληνική Μακεδονία, όπου αυτονομιστικές δυνάμεις βλέπουν την συμφωνία ως πρόσκληση για να οργανωθούν...»

Και ο Αλέξης Τσίπρας κατέθεσε το σχετικό κείμενο στην Βουλή. Λίγη ώρα αργότερα τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος είχε στα χέρια του το απόσπασμα που είχε καταθέσει στα πρακτικά της Βουλής ο Πρωθυπουργός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ντροπή σας. Αυτό που καταθέσατε είναι από ελληνικό σάιτ, όπου έχει την φράση μου στα αγγλικά και γράφει αυτό φέρεται να ειπώθηκε από τον Μητσοτάκη.. Ντροπή σας. Είστε ο αρχιερέας των fake news. Καταθέσατε στην ελληνική βουλή ψεύτικα δημοσιεύματα από ψεύτικα σάιτ. Δεν το είπα ποτέ και είναι ντροπή ο πρωθυπουργός να επικαλείται τα δημοσιεύματα των πληρωμένων σελίδων σας.»

Η πολύ σκληρή κόντρα ολοκληρώθηκε με την τριτολογία του πρωθυπουργού που σημείωσε: Καταθέτω την εκτύπωση του περιοδικού Politico που περιλαμβάνει την φράση σας σε εισαγωγικά. Χαίρομαι πάντως που λέτε ότι δεν την είπατε ποτέ..

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ