Εγκλημα στη Ρόδο: Η στιγμή του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές [βίντεο] - iefimerida.gr

Εγκλημα στη Ρόδο: Η στιγμή του ξυλοδαρμού του 19χρονου στις φυλακές [βίντεο]

Η στιγμή που ο 19χρονος δέχεται επίθεση στις φυλακές Αυλώνα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βίντεο από τη στιγμή που κρατούμενοι των φυλακών Αυλώνα επιτίθενται και ξυλοκοπούν τον 19χρονο αλβανικής καταγωγής που φέρεται να είναι ο ένας εκ των δύο δραστών της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Οι συγκρατούμενοι του νεαρού -χθες το βράδυ- αρχικά του επιτέθηκαν λεκτικά και στη συνέχεια τον χτύπησαν. Την ίδια στιγμή τον ρωτούσαν γιατί έκανε το έγκλημα στη Ρόδο και εκείνος απαντούσε «δεν το έκανα εγώ, ο άλλος το έκανε».

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει διαταχθεί ΕΔΕ για να διαπιστωθεί πώς παραβιάστηκε το κελί του 19χρονου.

Μετά τον ξυλοδαρμό ο 19χρονος Αλβανός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Εκεί έγιναν εξετάσεις και περιποιήθηκαν τα τραύματα του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τη διοικήτρια του νοσοκομείου, ο 19χρονος έφερε χτυπήματα και στο σώμα και στο πρόσωπο, έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και επέστρεψε στις φυλακές Αυλώνα.

Κούγιας: Αυτές οι εικόνες δεν τιμούν το κράτος Δικαίου

«Αυτές οι εικόνες δεν τιμούν το κράτος Δικαίου», είπε χαρακτηριστικά ο συνήγορος της οικογένειας της 21χρονης, κ. Κούγιας, αναφερόμενος στον ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου.

«Η κοινωνία της φυλακής είναι μια ιδιαίτερη κοινωνία. Εκεί υπάρχουν οι πραγματικά διεστραμμένες προσωπικότητες που έχουν ταυτιστεί με την παραβατικότητα και μπορεί να επαναλάβουν την παραβατικότητα όταν βγουν, αλλά είναι τα παιδιά που χρησιμοποιούν τον χρόνο της φυλακής για να γίνουν καλύτεροι. Ειδικά στις φυλακές Αυλώνα τα παιδιά πηγαίνουν σχολείο και επιμορφώνονται», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ