Ετοιμος ο Τσιγκρίνσκι για τον τελικό -Η ΑΕΚ καλεί τον Εισαγγελέα κατά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - iefimerida.gr

Ετοιμος ο Τσιγκρίνσκι για τον τελικό -Η ΑΕΚ καλεί τον Εισαγγελέα κατά του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ καλό νέο έμαθε ο Μανόλο Χιμένεθ ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος το Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να προπονείται κανονικά μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, πράγμα που σημαίνει πως θα τον έχει στη διάθεσή του για τον τελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ το Σάββατο (20:30). Αντίθετα, ο Μασούντ συνέχισε τη θεραπεία στο γόνατό του και ακολούθησε και πρόγραμμα στο γυμναστήριο κάτι που σημαίνει πως δύσκολα θα υπολογίζεται από τον Ισπανό τεχνικό. Ο οποίος πονοκεφαλιάζει για τις λύσεις στη μεσαία γραμμή, καθώς ο Παναγιώτης Κονέ είναι τιμωρημένος.

Εν τω μεταξύ, νέα ανακοίνωση εξέδωσαν η «Δικέφαλος 1924 ΑΕ» και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ σχετικά με το θέμα των εγκαταστάσεων με τα σκουπιδιάρικα στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας και καλεί τον Εισαγγελέα να παρέμβει κατά του Δήμου που αγνοεί τους νόμους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η Δικέφαλος 1924 ΑΕ και η Ερασιτεχνική ΑΕΚ καταγγέλλουν εκ νέου ότι μία ανεύθυνη Δημοτική Αρχή τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνεχίζει να παίζει με τη Δημόσια Υγεία και με την φροντίδα ενός Μητροπολιτικού Άλσους. Η καθημερινή μεταφόρτωση σκουπιδιών μέσα στον καταπατημένο χώρο του Άλσους, αποτελεί, βάσει νόμου, «Διαχείριση Απορριμμάτων» για την οποία απαιτείται ειδική άδεια! Ο Δήμος κάθε μέρα το κάνει παράνομα! Ο Αρμόδιος Εισαγγελέας οφείλει να παρέμβει! Η Ελληνική Αστυνομία θα έπρεπε να έχει οδηγήσει τους υπεύθυνους στο Αυτόφωρο! Η Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης οφείλει να κατεδαφίσει αμέσως όλες τις αυθαίρετες εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο Άλσος, εφαρμόζοντας την τελεσίδικη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας από το 2015. Οι Υπεύθυνοι, που αδρανούν όλο αυτό το διάστημα, θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν τον Νόμο, όπως κάθε Έλληνας πολίτης που παρανομεί. Η Κυβέρνηση και η οικογένεια της ΑΕΚ έχουν προσπαθήσει πολλές φορές να διευκολύνουν τον Δήμο, ο οποίος επιδεικτικά απέχει από κάθε συζήτηση. Τέλος τα ψέματα! Εφτασε η ώρα του Εισαγγελέα!».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΠΑΟΚ τσιγκρινσκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ