ΑΕΚ: Επέμβαση ο Τσιγκρίνσκι, σκέψεις για την απόκτηση στόπερ - iefimerida.gr

ΑΕΚ: Επέμβαση ο Τσιγκρίνσκι, σκέψεις για την απόκτηση στόπερ

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ΑΕΚ ψάχνει επιθετικό, θέλει τον Σέρχιο Αραούχο, κάνει σκέψεις και για χαφ, αλλά τώρα... κινείται και για κεντρικό αμυντικό.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα πρέπει να υποβληθεί σε διορθωτική επέμβαση στο αριστερό χέρι, σύμφωνα με την «Ωρα» για να αντικατασταθεί η λάμα που του είχε τοποθετηθεί μετά το κάταγμα που είχε υποστεί την περασμένη σεζόν. Ο Ουκρανός στόπερ θα χρειαστεί, συνεπώς, να μείνει εκτός δράσης για ένα χρονικό διάστημα που αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να προσδιοριστεί.

Έτσι η ΑΕΚ μένει στο κέντρο της άμυνας με διαθέσιμες λύσεις τον Βράνιες και τον Τσόσιτς, με τον Λαμπρόπουλο να χρειάζεται ακόμη κάποιες εβδομάδες για να επανέλθει από τον τραυματισμό του στο γόνατο και τον Τζανετόπουλο να μην υπολογίζεται ως βασική λύση από τον Μανόλο Χιμένεθ. Συν τοις άλλοις, ο Ισπανός προπονητής έχει δείξει πως τουλάχιστον στα δύσκολα παιχνίδια θα παρατάσσει την ομάδα του με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, συνεπώς είναι αναγκαίο να υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες λύσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ τσιγκρινσκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ