Στον πάγκο της Ούνιξ Καζάν ο Πρίφτης - iefimerida.gr

Στον πάγκο της Ούνιξ Καζάν ο Πρίφτης

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τον Αρη και τη Θεσσαλονίκη, ο Δημήτρης Πρίφτης έγινε... Ρώσος.

Ετοιμος για τη μεγαλύτερη πρόκληση της μέχρι τώρα προπονητικής του καριέρας είναι ο Δημήτρης Πρίφτης. Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος πριν από λίγες ώρες έλυσε τη συνεργασία του με τον Άρη, ανέλαβε τον πάγκο της Ούνιξ! Όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Καζάν τη Δευτέρα (3/7), ο 48χρονος κόουτς υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα.

«Είναι τιμή μου που θα είμαι μέλος της Ούνιξ Καζάν, μία από τις πιο διάσημες ομάδες της Ευρώπης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον πρόεδρο της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους. Θεωρώ πως αν πιστέψουμε στην επιτυχία και δουλέψουμε μεθοδικά, θα έχουμε μία πολύ επιτυχημένη σεζόν. Αυτή, είναι μία νέα εμπειρία για μένα και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας», ήταν τα λόγια του έμπειρου κόουτς στην ιστοσελίδα της ρωσικής ομάδας.

УНИКС достиг договоренности о контракте с 48-летним греческим специалистом Димитрисом Прифтисом. Соглашение подписано по схеме 1+1. pic.twitter.com/j4xm3HDtmg

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ουνιξ καζαν Αρης πριφτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ