Μια γυναίκα εξομολογείται: Σταμάτησα για ένα χρόνο να κάνω σεξ, ορίστε τι έμαθα - iefimerida.gr

Μια γυναίκα εξομολογείται: Σταμάτησα για ένα χρόνο να κάνω σεξ, ορίστε τι έμαθα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θα έχεις ακούσει συχνά να λένε, πως το σεξ είναι το Α και το Ω σε μια σχέση και πως δίχως αυτό, δεν μπορεί να προχωρήσει.

Ειδικά, όταν υπάρχει χημεία ανάμεσα στους συντρόφους τότε η σεξουαλική επαφή παίζει ακόμα σημαντικότερο ρόλο, γίνεται στοιχείο που ενώνει τα άτομα και αποτελεί εξαιρετική ερωτική απόλαυση.

Πώς θα ήταν όμως η ζωή σου, αν απλά απείχες από αυτό για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα; Θα άντεχες μακριά του και κατά πόσο θα μπορούσε να σε ευεργετήσει;

Μια γυναίκα, αποφάσισε να κάνει το πείραμα και εξομολογείται την εμπειρία της στο cosmopolitan.

Ολα ξεκίνησαν για εκείνη το 2015, όταν γνώρισε έναν γοητευτικό άντρα μέσω του προσωπικού της προφίλ στο instagram. Οι δυο τους άρχισαν να στέλνουν μηνύματα και αυτά σύντομα κατέληξαν σε τηλεφωνήματα, με αποτέλεσμα εκεί να πιστέψει, ότι επιτέλους θα μπει σε νέα σχέση. Παρόλα αυτά, οι ελπίδες της διαψεύστηκαν όταν έμαθε πως μόλις είχε βγει από μια μακροχρόνια σχέση και δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποχή σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ