Ο Λεμπέντεφ προκαλεί: Να κάνουμε τις μάχες των χούλιγκαν κανονικό σπορ - iefimerida.gr

Ο Λεμπέντεφ προκαλεί: Να κάνουμε τις μάχες των χούλιγκαν κανονικό σπορ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφωνη όλη την Ευρώπη άφησε η τοποθέτηση του Ιγκόρ Λεμπέντεφ για τις σκηνές άγριου ξύλου ανάμεσα στους χούλιγκαν, λίγους μήνες πριν τη διεξαγωγή του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο Ρώσος βουλευτής δεν δίστασε να προτείνει τη δημιουργία κανονικών αγώνων ανάμεσα στους χούλιγκαν, λέγοντας χαρακτηριστικά πως το κοινό θα ενθουσιαζόταν.

Ο Λεμπέντεφ, γιος του προέδρου του Φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος της Ρωσίας, κατέχει θέση και στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ρωσίας και φέρεται να είναι αυτός που βοήθησε τους Ρώσους χούλιγκαν να μεταβούν το καλοκαίρι στην Μασσαλία, στα τρομακτικής έκτασης επεισόδια κατά τη διάρκεια του EURO.

«Δεν βλέπω κάτι τρομερό στις μάχες των φιλάθλων. Η Ρωσία θα μπορούσε να είναι πρωτοπόρος σε αυτό. Να διοργανωθούν κανονικοί αγώνες των χούλιγκαν που θα έρθουν στη χώρα μας. Ισως αυτό να είναι και ένα μάθημα για τους Άγγλους χούλιγκαν που παραμένουν ατιμώρητοι και κακοί μονομάχοι», ανέφερε ο Λεμπέντεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιγκορ λεμπεντεφ ΡΩΣΙΑ χούλιγκαν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ