Ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος αλά Λέστερ και ΑΕΚ για το κυνήγι των πλέι οφ - iefimerida.gr

Ντέρμπι στη Νέα Σμύρνη: Πανιώνιος αλά Λέστερ και ΑΕΚ για το κυνήγι των πλέι οφ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η νέα ήττα του Ολυμπιακού δημιουργεί μεγάλο ενδιαφέρον στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, αφού οι «κυανέρυθροι» με νίκη επί της ΑΕΚ θα μειώσουν την απόστασή τους από την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στους τέσσερις βαθμούς.

Σπουδαίο ματς διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη (19:30 NS1). Ο Πανιώνιος υποδέχεται την ΑΕΚ, μια εβδομάδα μετά την σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο και στην πλατεία κάνουν ήδη όνειρα αλά Λέστερ!

Ωστόσο το ματς είναι φωτιά και για την ΑΕΚ. Η νίκη της Ξάνθης επί του Πλατανιά έφερε την Ένωση στο -3 από την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας και τα πλέι οφ δεν είναι σε καμία περίπτωση κάτι δεδομένο για τους «κιτρινόμαυρους». Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως την τελευταία φορά που η ΑΕΚ έφυγε νικήτρια από τη Νέα Σμύρνη ήταν στον πάγκο της και πάλι ο Μανόλο Χιμένεθ.

Στους γηπεδούχους υπάρχουν σημαντικές επιστροφές, καθώς οι Γιαννιώτης, Ρισβάνης και Μπεν επιστρέφουν στην αποστολή και λογικά στο αρχικό σχήμα, ενώ για την ΑΕΚ παραμένουν εκτός οι Γκάλο, Μπακάκης, Πατίτο και Τσιγκρίνσκι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πανιώνιος αεκ Super League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ