Επεισόδια σε παράλληλες συγκεντρώσεις υπέρ και κατά του Τραμπ στην Καλιφόρνια -Συλλήψεις και τραυματισμοί [βίντεο] - iefimerida.gr

Επεισόδια σε παράλληλες συγκεντρώσεις υπέρ και κατά του Τραμπ στην Καλιφόρνια -Συλλήψεις και τραυματισμοί [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από σοβαρά επεισόδια σημαδεύτηκαν οι παράλληλες συγκεντρώσεις που γίνονταν υπέρ και κατά του Ντόναλντ Τραμπ, στο Μπέρκλεϊ της Καλιφόρνια.

Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν και επτά άτομα τραυματίστηκαν, ευτυχώς όχι σοβαρά. Παράλληλες συγκεντρώσεις, από υποστηρικτές του Αμερικανού προέδρου και ατόμων που διαμαρτύρονται κατά του Τραμπ έγιναν σε αρκετές πόλεις των ΗΠΑ, αλλά πουθενά αλλού δεν προκλήθηκαν τέτοια επεισόδια.

Τα δύο «στρατόπεδα» επιτέθηκαν στην αντίπαλη πλευρά, με ξύλινα δοκάρια, ενώ οι υποστηρικτές του Τραμπ έριξαν σπρέι πιπεριού σε όσους φώναζαν κατά του προέδρου.

Fighting is spreading to the streets in Berkeley. This isn't a Trump rally anymore. It's the anarchists. pic.twitter.com/cFIu7akCSX

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ