Γιατί τρελαινόμαστε όταν δεν μας απαντάει στο μήνυμα -Η επιστημονική εξήγηση - iefimerida.gr

Γιατί τρελαινόμαστε όταν δεν μας απαντάει στο μήνυμα -Η επιστημονική εξήγηση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η φάση είναι ως εξής: Στέλνεις μήνυμα και περιμένεις να σου απαντήσουν. Περιμένεις... περιμένεις αλλά τίποτα. Καμία απάντηση. Ο δέκτης σε «έγραψε» κανονικά και εσύ αναρωτιέσαι τι στο καλό συνέβη.

Αν δε το μεταξύ σας είναι ερωτικό μπαίνεις στο τρυπάκι και ψάχνεις να δεις τι έγινε και πού είσαι λάθος (αν είσαι) ή απλά να καταλάβεις πως ο Τάκης δεν είναι για σένα και είναι απλά αγενής (μπορούσε να σου πει δηλαδή δε γουστάρω και να τελειώσει το θέμα εκεί).

Φυσικά, και εσύ το έχεις κάνει, μην τα ρίχνουμε συνέχεια στους άλλους. Σου έχουν στείλει μήνυμα, το διάβασες και δεν απάντησες ποτέ. Είσαι και εσύ σαν το Τάκη, λοιπόν.

Η φάση με τα αναπάντητα μηνύματα είναι περίεργη και μας γεννά το αίσθημα της απόρριψης, το οποίο φυσικά μας κάνει σμπαράλια την αυτοπεποίθηση και μας γεμίζει αρνητικές σκέψεις.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μήνυμα απόρριψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ