Απίστευτη δήλωση Ερντογάν: Η Γερμανία υποθάλπει την τρομοκρατία - iefimerida.gr

Απίστευτη δήλωση Ερντογάν: Η Γερμανία υποθάλπει την τρομοκρατία

Φωτογραφία: Yasin Bulbul
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ώρα που οι σχέσεις Γερμανίας-Τουρκίας είναι τεταμένες, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχωρά σε μια πρωτοφανή δήλωση, λέγοντας πως το Βερολίνο υποθάλπει την τρομοκρατία.

Σε ομιλία του στην Κωνσταντινούπολη, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε σχετικά με τις γερμανικές αρχές: «Θα πρέπει να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης για στήριξη και υπόθαλψη τρομοκρατίας».

Παράλληλα, άσκησε κριτική στο Βερολίνο καθώς επιτρέπει σε Κούρδους ηγέτες να πραγματοποιούν ομιλίες, ενώ αντίθετα απαγορεύτηκαν συγκεντρώσεις των υποστηρικτών του.

Ο Ερντογάν χαρακτήρισε, δε, «Γερμανό πράκτορα» τον δημοσιογράφο της Die Welt, Ντενίζ Γιουτζέλ, ο οποίος βρίσκεται υπό κράτηση.

«Δεν συνελήφθη επειδή ήταν ανταποκριτής της Die Welt, αλλά επειδή αυτό το άτομο κρυβόταν στην γερμανική πρεσβεία ως μέλος του PKK και ως ένας Γερμανός πράκτορας επί ένα μήνα. Οταν τους ζητήσαμε να μας τον παραδώσουν για να τον δικάσουμε, αυτοί αρνήθηκαν», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ