Γερμανία: Την τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση υπέρ του Ερντογάν ακύρωσαν οι αρχές - iefimerida.gr

Γερμανία: Την τρίτη κατά σειρά συγκέντρωση υπέρ του Ερντογάν ακύρωσαν οι αρχές

Φωτογραφία: AP Photo/Lefteris Pitarakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η γερμανική αστυνομία ανακοίνωσε την Παρασκευή την ακύρωση μια πολιτικής συγκέντρωσης υποστηρικτών του προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Φρέχεν, στη δυτική Γερμανία.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά σχετική απόφαση σε διάστημα δύο ημερών, με φόντο την ένταση στις σχέσεις Βερολίνου- Αγκυρας.

«Ο διαχειριστής του Golden Palast γνωστοποίησε την Παρασκευή στον διοργανωτή (της εκδήλωσης) ότι δεν θα του διαθέσει την αίθουσα την Κυριακή το βράδυ. Η σύμβαση μεταξύ του ιδιοκτήτη του χώρου και του διαχειριστή αποκλείει τη διεξαγωγή πολιτικών εκδηλώσεων» επισήμανε η τοπική αστυνομία κι ενώ ο Τούρκος υπουργός Οικονομίας, Νιχάτ Ζεϊμπεκτσί, επρόκειτο να συμμετάσχει σε αυτήν τη συγκέντρωση που ήταν αφιερωμένη στο δημοψήφισμα του Απριλίου για τη συνταγματική αναθεώρηση, η οποία προβλέπει την ενίσχυση των εξουσιών του επικεφαλής του τουρκικού κράτους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ