Ποτάμι για το μπάχαλο με ΕΛΣΤΑΤ: Κυβέρνηση συνώνυμο της προχειρότητας - iefimerida.gr

Ποτάμι για το μπάχαλο με ΕΛΣΤΑΤ: Κυβέρνηση συνώνυμο της προχειρότητας

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνώνυμο της προχειρότητας χαρακτήρισε την κυβέρνηση το Ποτάμι με αφορμή το θέμα των συντελεστών της ετήσιας μεταβολής των μισθών, τονίζοντας ότι προσπαθεί να κερδίσει χρόνο ώστε να μελετηθούν συστήματα κρατών του εξωτερικού.

«Λίγους μήνες μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού, η ΕΛΣΤΑΤ ανακοίνωσε ότι δεν μπορεί να προσδιορίσει τον συντελεστή ετήσιας μεταβολής μισθών με βάση τον οποίο θα υπολογιστούν οι νέες συντάξεις, όπως προβλέπει ο νόμος Κατρούγκαλου. Επισημαίνει μάλιστα ότι η σχετική διάταξη περιελήφθη στο νόμο ΄΄χωρίς να έχει προηγηθεί σχετική συνεργασία με την ΕΛΣΤΑΤ κατά τη διαδικασία σύνταξής του, όπως θα έπρεπε να είχε γίνει΄΄. Και σπεύδει τώρα η νέα Υπουργός Εργασίας κυρία Αχτσιόγλου με τροπολογία να αλλάξει τον μαθηματικό τύπο υπολογισμού των συντάξεων, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο προκειμένου να μελετηθούν τα συστήματα άλλων χωρών. Κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη στιγμή. Δυστυχώς για τη χώρα δεν περνάει μέρα που να μην αποδεικνύεται η ανικανότητα και η προχειρότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ποτάμι κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ