Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Μητσοτάκη επειδή ζήτησε να σταματήσει η απεργιά στα ΜΜΜ - iefimerida.gr

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τον Μητσοτάκη επειδή ζήτησε να σταματήσει η απεργιά στα ΜΜΜ

Φωτογραφία: IntimeNews/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκοπιμότητα αποδίδει ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο της ΝΔ με αφορμή την ανάρτησή του στο twitter για την απεργία των εργαζομένων στα ΜΜΜ.

Η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για «νεοφιλελεύθερο» κρεσέντο του Κυριάκου Μητσοτάκη τον οποίο κατηγορεί ότι «σπεύδει τώρα να θέσει το θέμα των απεργιών ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις για τις συλλογικές συμβάσεις».

«Σε ένα ακόμα νεοφιλελεύθερο κρεσέντο, ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί ως πρόσχημα την απεργία στα ΜΜΜ για να επιτεθεί συνολικά στα δικαιώματα των εργαζομένων. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. γνωρίζει πολύ καλά τη χρονική συγκυρία που επιλέγει να τοποθετηθεί για τον συνδικαλιστικό νόμο και το δικαίωμα στην απεργία», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Το κάνει τη στιγμή που η ελληνική πλευρά διαπραγματεύεται για την επαναφορά των συλλογικών διαπραγματεύσεων και της κανονικότητας στην αγορά εργασίας. Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον άνθρωπο που χαρακτηρίζει «ιδεοληψία» τις συλλογικές συμβάσεις. Καθείς εφ’ ω ετάχθη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ