Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες] - iefimerida.gr

Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Jeep γιόρτασε το 2016 τα 75 χρόνια από την ίδρυση της με ρεκόρ πωλήσεων σε Παγκόσμιο, Ευρωπαϊκό αλλά και Ελληνικό επίπεδο.

Έτσι λοιπόν οι πωλήσεις της ξεπέρασαν τις 1.400.000 μονάδες εδραιώνοντας την διαχρονικά ηγετική θέση της Jeep στην παγκόσμια αγορά των premium SUV, ενώ στόχος για το 2018 είναι να ξεπεράσει τα 2.000.000 μονάδες.

Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Στην Ελλάδα η Jeep και σε μια συνολική αγορά που αυξήθηκε μόλις κατά 4% σημείωσε άνοδο των ταξινομήσεων της κατά 44%, με πρωταγωνιστή το εξαιρετικά επιτυχημένο μικρό της μοντέλο, το Renegade. Το Renegade, που ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του, τις 14 διαφορετικές επιλογές κινητήρων, μετάδοσης και εξοπλισμού, την τεχνολογία αιχμής που διαθέτει, την ασφάλεια 5 αστέρων κατά EuroNCAP που παρέχει, καθώς και με την ανταγωνιστική του τιμή.

Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η γκάμα του Renegade εμπλουτίζεται με δύο νέες εκδόσεις, τις πετρελαιοκίνητες 1.6 MJTD 120HP με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και κίνηση στους εμπρός τροχούς, οι τιμές των οποίων ξεκινούν από τις 21.900 και 27.200 € αντίστοιχα, με επίπεδο εξοπλισμού Sport για το πρώτο και Longitude για το δεύτερο.

Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Σε ότι αφορά τις τετρακίνητες εκδοχές ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το diesel Renegade 2.0L MJTD 140HP με χειροκίνητο κιβώτιο, επίπεδο εξοπλισμού Longtitude που ξεκινά από 27.700 €, καθώς και το βενζινοκίνητο Renegade 1.4L 170HP 4WD με αυτόματο κιβώτιο 9σχέσεων, επίπεδο εξοπλισμού Limited και νέα τιμή που διαμορφώνεται στις 28.060 €.

Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Jeep: Ανοδική πορεία και νέες εκδόσεις του επιτυχημένου Renegade [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Τις δυνατότητες του Renegade εκτός δρόμου μπορεί να τις διαπιστώσει κανείς από πρώτο χέρι στο Jeep Camp, την ειδικά διαμορφωμένη πίστα της εταιρείας στην Αράχωβα, ενώ το επόμενο μεγάλο νέο της μάρκας είναι το Compass. Το οποίο αντικαθιστά το ομώνυμο μοντέλο αλλά και το Patriot, θα ξεκινά από τα 1.400 κυβικά και θα είναι διαθέσιμο προς το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ jeep
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ