Ανάσα για τον ΔΟΛ: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των τραπεζών - iefimerida.gr

Ανάσα για τον ΔΟΛ: Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα των τραπεζών

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: INTIME NEWS
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συζητήθηκε σήμερα στο Πρωτοδικείο της Αθήνας η αίτηση των τεσσάρων τραπεζών για να τεθεί ο ΔΟΛ σε καθεστώς ειδική διαχείρισης όπως ορίζει ο νόμος Δένδια.

Παρουσία πολλών εργαζομένων του δημοσιογραφικού οργανισμού, οι δύο πλευρές αντέταξαν τα επιχειρήματά τους με τους δικηγόρους των τραπεζών να ζητούν την άρση της πρόσφατης προσωρινής διαταγής με έμεινε ανοικτός ένας συγκεκριμένος λογαριασμός για να πληρώνονται οι εργαζόμενοι, αλλά και για να λειτουργούν οι εφημερίδες «Νέα» και «Βήμα».

Η πρόεδρος του δικαστηρίου αποφάσισε την διατήρηση του ανοιχτού λογαριασμού μέχρι την έκδοση της απόφασης για ένταξη στο καθεστώς της ειδικής διαχείρισης.

«Βασικός άξονας του νόμου Δένδια είναι να μην υποστεί ζημία και να μην μειωθεί η αξία της επιχείρησης για αυτό είναι αναγκαίο να μείνουν ανοιχτές οι εφημερίδες», είπε ο Αντώνης Ρουπακιώτης πληρεξούσιος δικηγόρος των εργαζομένων. Υπέρ της διατήρησης του ανοιχτού λογαριασμού τάχθηκαν και οι δικηγόροι των συνδικαλιστικών σωματείων των εργαζομένων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΟΛ τράπεζες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ