Χατζηδάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να ψηφίσει διαρθρωτικά μέτρα - iefimerida.gr

Χατζηδάκης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να ψηφίσει διαρθρωτικά μέτρα

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κωστής Χατζηδάκης άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο η ΝΔ να ψηφίσει κάποια διαρθρωτικά μέτρα, σε περίπτωση που συμφωνεί με αυτά.

«Υπάρχουν τα εξής χωριστά πράγματα. Είναι τα μέτρα αυτά: μειώσεις συντάξεων και μειώσεις του αφορολόγητου που έχουν την υπογραφή της κυβέρνησης. Δεν θέλουμε εμείς να ξεπλύνουμε τις ευθύνες της. Είναι μία πολιτική στάση», τόνισε αρχικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο στη συνέχεια είπε: Δεύτερον, μπορεί, θα δούμε, μπορεί να φέρουν κάποιες αλλαγές διαρθρωτικού χαρακτήρα, π.χ. η απελευθέρωση της ενέργειας, είμαστε εκεί, θα το διαβάσουμε προηγουμένως, εάν συμφωνούμε, είμαστε διατεθειμένοι να το ψηφίσουμε, όπως κάναμε και με αρκετά μέτρα της πρώτης αξιολόγησης

Σε ερώτηση σχετικά με τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για «τζάμπα μάγκες», σχολίασε πως: Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης είναι παραδοσιακά στρατιώτης της παράταξης. θα το δείτε όταν έρθει η ώρα της ψηφοφορίας, θα ακολουθήσει τη γραμμή του κόμματος. Νομίζω ότι είναι “τρικυμία σε ποτήρι”. θα με θυμηθείτε σε λίγες ημέρες.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ