Μία άλλη Μελάνια- Απλή και τρυφερή διαβάζει ιστορίες σε άρρωστα παιδάκια [εικόνες] - iefimerida.gr

Μία άλλη Μελάνια- Απλή και τρυφερή διαβάζει ιστορίες σε άρρωστα παιδάκια [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο ώρες με τα άρρωστα παιδάκια που βρίσκονταν στο Πρεσβύτερο Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης πέρασε η Μελάνια Τραμπ, δείχνοντας έτσι την άλλη της πιο γλυκιά και ευαίσθητη πλευρά.

Η ίδια έφθασε στο νοσοκομείο φορώντας ένα μαύρο παντελόνι, μπλε μπλούζα και γόβες, ενώ στα χέρια της κρατούσε ένα καλάθι με βιβλία.

Honoring children #worldbookday @NYPhospital pic.twitter.com/SsUNPPj7fH

«Ήρθα να σας ενθαρρύνω να διαβάσετε» είπε η Πρώτη Κυρία πριν ξεκινήσει την ανάγνωση, ενώ στη συνέχεια παρότρυνε τα παιδιά να σκεφτούν τι θα ήθελαν να πετύχουν στη ζωή τους.

Η επίσκεψή της έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ανάγνωσης, ενώ ήταν η δεύτερή της επίσκεψη σε δύο μέρες με εθελοντικό και κοινωνικό νόημα, καθώς την Τετάρτη είχε επισκεφτεί ένα άλλο νοσοκομείο στην Ουάσινγκτον

«Σας ευχαριστώ που με καλωσορίσατε. Οι προσευχές μου και οι σκέψεις μου είναι στα παιδιά και στις οικογένειες» έγραψε η ίδια στο Twitter, μετά την επίσκεψή της.

Thank you for welcoming me @ChildrensHealth. My prayers and thoughts are with all of the children and families. #GROWUPSTRONGER pic.twitter.com/J8JoFTXniw

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μελάνια Τραμπ επίσκεψη νοσοκομείο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ