Πριν τον Σεπτέμβριο ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ - iefimerida.gr

Πριν τον Σεπτέμβριο ο αρραβώνας του πρίγκιπα Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φαίνεται πως Βασίλισσα Ελισάβετ και παλάτι θα έχουν ετοιμασίες το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς σύμφωνα με τον βρετανικό τύπο η Μέγκαν Μάρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι, οι οποίοι είναι μαζί εδώ και 9 μήνες θα αρραβωνιαστούν πριν τον Σεπτέμβριο.

Η όμορφη ηθοποιός από τον Καναδά, η οποία έχει ήδη στο ενεργητικό της ένα γάμο και ένα διαζύγιο ζει τους τελευταίους εννιά μήνες έναν τρελό έρωτα με τον πρίγκιπα Χάρι. Αν και γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο της απόλυτης δημοσιότητας μόλις η σχέση της ήρθε στο φως. Και ήδη από την αρχή και από τις αντιδράσεις του μικρότερου γιου του πρίγκιπα Κάρολου φάνηκε ότι αυτή η σχέση ήταν για τον πρίγκιπα διαφορετική από τις προηγούμενες. Την παραδέχτηκε επισήμως με ανακοίνωση, όταν ζήτησε να μην την ενοχλούν οι παπαράτσι, έβαλε να την φυλάνε 24ωρες το 24ωρο έμπιστοι φρουροί του και φυσικά της έδωσε τα... κλειδιά του Κένσιγκτον, του παλατιού στο οποίο μένει.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο BOVARY.GR πατώντας ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Μέγκαν Μαρκλ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ