«Ποταμός» ο Πάνος Καμμένος για Φίλη, ΝΔ και Βαρουφάκη - iefimerida.gr

«Ποταμός» ο Πάνος Καμμένος για Φίλη, ΝΔ και Βαρουφάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για όλους και για όλα μίλησε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Πάνος Καμμένος μετά την κόντρα που είχε στην Ολομέλεια της Βουλής με τον Θανάση Θεοχαρόπουλο.

Αρχικώς ο υπουργός Αμυνας αναφέρθηκε στην αντιπαράθεση που είχε με τον πρώην υπουργό Παιδείας Νίκο Φίλη ρίχνοντας τους τόνους για τα εξοπλιστικά. Χαρακτηριστικά είπε «καλύτερα που μπήκε στην Επιτροπή Εξοπλιστικών ο Φίλης. Είναι πλέον περιορισμένες οι διαδικασίες και δεν υπάρχει περιθώριο αδιαφάνειας στα εξοπλιστικά. Προτιμώ και εγώ ο ίδιος να υπάρχει έλεγχος και να ακούγονται κι οι απόψεις . Οι αρχηγοί θα έρθουν θα μιλήσουν και θα εισηγηθούν, θα μιλήσει και ο Φίλης και θα δούμε ποιος θα πείσει ποιον. Δεν έχω κανένα λόγο να συνεχίσω καμία κόντρα. Έχω καλή συνεργασία με τον πρωθυπουργό, έχουμε τις διάφορες μας αλλά ο καθένας κρατάει τις θέσεις του και στις διαφωνίες επίσης τα βρίσκουμε και ψηφίζουμε κατά συνείδηση».

Επίθεση και κριτική κατά της ΝΔ
Ο κύριος Καμμένος επιτέθηκε στη ΝΔ για τη θέση της να μην ψηφίσει τα μέτρα για την δεύτερη αξιολόγηση. «Είναι λάθος η πολιτική της ΝΔ. Έπρεπε να πει την ψηφίζω και πιέζω την κυβέρνηση να την εφαρμόσει. Δεν γίνεται από τη μία να ζητεί να τελειώσει το δυνατόν πιο γρήγορα η αξιολόγηση και μετά να λέει δεν ψηφίζω. Ηταν καλύτερη η πολιτική Μεϊμαράκη όταν ήταν αρχηγός στη ΝΔ».
Ο κύριος Καμμένος χαρακτήρισε παρά φύση τη συνεργασία της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ ενώ επετέθη και στον τρόπο με τον οποίο επιλέγουν νέα πολιτικά στελέχη στη Νέα Δημοκρατία
«Νέο στέλεχος της ΝΔ που θα κάνει την ανανέωση είναι ο γιος του Παπαντωνίου ρε παιδιά; Δεν το ξέρω το παιδί αλλά δεν είναι ενδιαφέρον για τη ΝΔ να τον διαφημίζουν ως Παπαντωνίου και όχι ως επιστήμονα»;

Επίθεση έκανε και για το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία έχει κάνει ανοίγματα σε ακροδεξιά στελέχη όπως είπε. « Τόσο με τον Εβερτ όσο και με τον Καραμανλή και με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το άνοιγμα προς τα ακροδεξιά στελέχη δεν θα μπορούσε να γίνει.
Τώρα έρχονται και κάνουν τους τιμητές ο Βορίδης και ο Γεωργιαδης που έβριζαν τη ΝΔ; Δεν μπορείς να τον βάζεις κ αντιπρόεδρο τον Άδωνι».

Αρραγής η ΚΟ των ΑΝΕΛ
Ο κύριος Καμμένος παραδέχτηκε ότι η κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ είναι απολύτως αρραγής και πρόσθεσε ότι ο ίδιος είναι ελαστικός σε μέτρα όπως η μείωση του αφορολόγητου στα 6.500 ευρώ , στις ιδιωτικοποιήσεις, στα φορολογικά κίνητρα για τις επιχειρήσεις.
Οσον αφορά τα ίσοδυναμα για τα ειδικά μισθολόγια των στρατιωτικών ο κ.Καμμενος ανέφερε ότι τα εχει βρει και ότι τα χρήματα υπάρχουν ήδη σε κωδικούς.

«Είναι σαν να αναπολείς τι έχεις κάνει λάθος σε ένα γάμο», είπε για τον Βαρουφάκη
Με χιούμορ ήταν η απάντηση που έδωσε στην ερώτηση εάν ο Γιάνης Βαρουφάκης θα έπρεπε να είναι υπουργός Οικονομικών το κρίσιμο εξάμηνο από τον Ιανουάριο πως τον Ιούλιο του 2015
«Είναι σαν να αναπολείς τι έχεις κάνει λάθος σε ένα γάμο άστα να πάνε στο διάολο».

Βολές και κατά του Βενιζέλου
Για ακόμα μια φορά ο κύριος Καμμένος έβαλε εναντίον του Ευάγγελου Βενιζέλου και μίλησε για την ανάγκη να διερευνηθούν οι τυχόν ποινικές ευθύνες όσον αφορά την υπόθεση Σκαραμαγκά.
«Εγώ πιστεύω ότι ο Βενιζέλος έχει ποινικές ευθύνες για αυτή την υπόθεση και πρέπει να διερευνηθούν. Πρέπει να πάει κόσμος στη φυλακή για αυτή την υπόθεση»

Τέλος με χιούμορ απαντήσει ο κύριος Καμμένος και σε δήλωσή της Φώφης Γεννηματά ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες βρωμάνε. « Εμείς δεν βρωμάμε,πλενόμαστε κάθε μέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πάνος Καμμένος Υπουργός Άμυνας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ