Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί – Μάχη στο Περιστέρι - iefimerida.gr

Κύπελλο Ελλάδας: Σήμερα οι δύο τελευταίοι προημιτελικοί – Μάχη στο Περιστέρι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

ΑΕΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται ήδη στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας , όπου περιμένουν να μάθουν τους αντιπάλους τους. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι και ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Ξάνθη έχοντας τον πρώτο λόγο για την πρόκριση.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου βρίσκονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός από το βράδυ της Τετάρτης και απόψε θα συμπληρωθεί το καρέ με άλλες τέσσερις ομάδες να πέφτουν στη μάχη των προημιτελικών.

Στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο στον αγώνα ρεβάνς του 0-0 στο «Γ.Καραϊσκάκης». Οι Περιστεριώτες χρειάζονται μόνο νίκη για την πρόκριση ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί ακόμη και με ισοπαλία, αρκεί να είναι με γκολ. Το έργο της ομάδας του Πάουλο Μπέντο μόνο εύκολο δεν θα είναι αφού ο Ατρόμητος παραμένει αήττητος τα τελευταία επτά χρόνια στο γήπεδό του.

Ο Καρίμ Ανσαριφάνρντ αναμένεται να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, στην κορυφή της επίθεσης ενώ εκτός αποστολής έμειναν για μια ακόμη φορά οι Τσόρι, Μάριν και Καμπιάσο λόγω επιλογής του Μπέντο.

Βιάνα και Μάρτινς αντιμετωπίζουν ακόμη προβλήματα τραυματισμών ενώ εκτός μάχης έχει τεθεί και ο Καπίνο.

Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ έχει το υπέρ του 2-1 από το πρώτο παιχνίδι με την Ξάνθη κάτι που σημαίνει πως οι φιλοξενούμενοι θα χρειαστούν νίκη με δύο γκολ διαφορά για να πάρουν την πρόκριση.

Κάνιας και Ενρίκε έμειναν εκτός αποστολής με τον τελευταίο να προφυλάσσεται ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Βαρέλα, Σάκχοφ και Μυστακίδης.

Το πρόγραμμα
ΠΑΟΚ-Ξάνθη 17:15 Cosmote Sport 3
Ατρόμητος – Ολυμπιακός 19:30 Cosmote Sport 1

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύπελλο ΠΑΟΚ Ξάνθη Ολυμπιακός
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ