Τέλος τα Οσκαρ για τους γκαφατζήδες υπαλλήλους της PwC -Δεν θα εργαστούν ποτέ ξανά στην τελετή - iefimerida.gr

Τέλος τα Οσκαρ για τους γκαφατζήδες υπαλλήλους της PwC -Δεν θα εργαστούν ποτέ ξανά στην τελετή

Φωτογραφία: AP/ Matt Sayles
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εκαναν την γκάφα που έμεινε στην ιστορία των Οσκαρ. Και για αυτό, πλέον θα παρακολουθούν την τελετή απονομής των βραβείων μόνο από το σπίτι τους.

Η Ακαδημία ανακοίνωσε ότι οι δύο υπάλληλοι της PricewaterhouseCoopers, που ευθύνονται για το μπέρδεμα εξαιτίας του οποίου ανακοινώθηκε κατά λάθος το «La La Land» ως καλύτερη ταινία, αντί για το «Moonlight» που πήρε τελικά το βραβείο, δεν θα εργαστούν ποτέ ξανά στην τελετή απονομής των Οσκαρ.

Πρόκειται για τους Μπράιαν Κούλιναν και Μάρθα Ρουίζ, οι οποίοι πλέον δεν θα καταμετρούν τις ψήφους για την απονομή των βραβείων, ούτε θα παραδίδουν τους φακέλους με τα ονόματα των νικητών των Οσκαρ, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Ακαδημίας.

Ομως, δεν ανακοινώθηκε τίποτα σχετικά με το αν θα συνεχιστεί η συνεργασία με την PwC, την εταιρεία που χειρίζεται τη διαδικασία καταμέτρησης των Οσκαρ εδώ και 83 χρόνια. Η PwC έχει ήδη αναλάβει την πλήρη ευθύνη για την γκάφα, εξαιτίας της οποίας οι συντελεστές του «La La Land» είχαν ήδη αρχίσει να εκφωνούν ευχαριστήριους λόγους, πριν διαπιστωθεί ότι είχε γίνει λάθος και ότι στη θέση τους έπρεπε να βρίσκονται οι άνθρωποι του «Moonlight».

Σύμφωνα με την εταιρεία, ο Κούλιναν έδωσε λάθος φάκελο στον Γουόρεν Μπίτι και την Φέι Ντάναγουεϊ, οι οποίοι ανακοίνωσαν τον νικητή του βραβείου της καλύτερης ταινίας, και έτσι βγήκαν στη σκηνή κρατώντας τον φάκελο για Οσκαρ Α' γυναικείου ρόλου.

«Οταν έγινε το λάθος, δεν ακολουθήθηκε όσο γρήγορα έπρεπε το πρωτόκολλο για τη διόρθωση, από τον Κούλιναν ή τη συνάδελφό του», ανέφερε η ανακοίνωση της PwC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όσκαρ γκάφα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ