Το ξενύχτι του Τσίπρα σε μπαρ στην Αίγινα -Φωτογραφήθηκε με μασκαρά που είχε ντυθεί... Μέρκελ [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ξενύχτι του Τσίπρα σε μπαρ στην Αίγινα -Φωτογραφήθηκε με μασκαρά που είχε ντυθεί... Μέρκελ [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην αγαπημένη του Αίγινα βρέθηκε, όπως ξαναγράψαμε, για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Οπως είναι γνωστό, ο κ. Τσίπρας το μεσημέρι της Καθαράς Δευτέρας έφαγε οικογενειακά μαζί με τον Αλέκο Φλαμπουράρη (που διατηρεί σπίτι στο νησί) και τον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη σε παραλιακή ταβέρνα του νησιού.

Το προηγούμενο βράδυ, την Κυριακή, ο πρωθυπουργός μαζί με την οικογένειά του και την παρέα του βρέθηκε σε γνωστό καφέ-εστιατόριο στην παραλία της Αίγινας. Στην παρέα, εκτός από την Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δύο παιδιά του κ. Τσίπρα, βρίσκονταν ο Αλέκος Φλαμπουράρης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χριστόφορος Παπαδόπουλος και η Όλγα Χαρίτου, καθώς και φίλοι τους από την Αίγινα.

Η χορευτική μουσική σε συνδυασμό με την αποκριάτικη ατμόσφαιρα, όπως γράφει το saronicmagazine.com, ανέβασε το κέφι των θαμώνων στο ζενίθ έως τις πρωινές ώρες. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν χόρεψε, αλλά οι συνδαιτυμόνες του, άλλοι όρθιοι, άλλοι καθιστοί, λικνίστηκαν στον ρυθμό των τραγουδιών. Η διάθεση του Αλέξη Τσίπρα ήταν ιδιαίτερα καλή, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ενώ δέχθηκε να βγάλει και selfie με έναν θαμώνα που είχε ντυθεί... Μέρκελ!

Το ξενύχτι του Τσίπρα σε μπαρ στην Αίγινα -Φωτογραφήθηκε με μασκαρά που είχε ντυθεί... Μέρκελ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Πηγή: Saronicmagazine.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αλέξης Τσίπρας Αλέκος Φλαμπουράρης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ