Ωρα Κυπέλλου: Μάχη στο ΟΑΚΑ - Τυπική διαδικασία στην Τρίπολη - iefimerida.gr

Ωρα Κυπέλλου: Μάχη στο ΟΑΚΑ - Τυπική διαδικασία στην Τρίπολη

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι δύο πρώτοι αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας διεξάγονται σήμερα, με τον Αστέρα Τρίπολης να φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ τον Πλατανιά.

Παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο ενδιαφέρον διεξάγεται στην Τρίπολη αφού ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στον επαναληπτικό του 4-0 της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι πράσινοι, οι οποίοι κατά 99% έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού, θα παραταχθούν με αρκετές αλλαγές αφού ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα προσπαθήσει να ξεκουράσει ορισμένους ποδοσφαιριστές και παράλληλα να δώσει ευκαιρία σε κάποιους άλλους, όπως το νέο απόκτημα του συλλόγου, ο επιθετικός Μόλινς.

Το ματς με το μεγάλο ενδιαφέρον φυσικά είναι αυτό που διεξάγεται στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Πλατανιά, στον αγώνα ρεβάνς του 0-0 στα Χανιά και χρειάζεται νίκη για να προκριθεί στα ημιτελικά ενώ το συγκρότημα του Γιώργου Παράσχου μπορεί να πάρει την πρόκριση ακόμη και με ισοπαλία με γκολ.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Ρόναλντ Βάργκας για την ΑΕΚ, με τον Μανόλο Χιμένεθ να κάνει την έκπληξη αφού ο Βενεζουελάνος επιθετικός ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης

Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός 17:15 Cosmote Sport 3
ΑΕΚ-Πλατανιάς 19:30 Cosmote Sport 1



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ Πλατανιάς Παναθηναϊκός Κύπελλο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ