Χάος στους δρόμους της Αθήνας από την απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ [εικόνα] - iefimerida.gr

Χάος στους δρόμους της Αθήνας από την απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ [εικόνα]

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από νωρίς το πρωί άρχισαν να φαίνονται στους δρόμους της Αττικής οι συνέπειες της απεργίας των εργαζομένων στις σταθερές συγκοινωνίες (μετρό, ηλεκτρικό, τραμ).

Οι εργαζόμενοι προχωρούν σήμερα σε 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στη νομοθετική ρύθμιση με την οποία εκχωρείται στον ΟΑΣΑ η εμπορική εκμετάλλευση σταθμών και χώρων της ΣΤΑ.ΣΥ.

Ήδη η κίνηση είναι αυξημένη και στα δύο ρεύματα του Κηφισού από την Αττική Οδό έως τα ΚΤΕΛ, στην άνοδο της Αλεξάνδρας, στην κάθοδο της Μεσογείων από το Σταυρό έως το ύψος του Χολαργού, στην Κατεχάκη στο ρεύματα προς και από Ηλιούπολη, στην κάθοδο της Κηφισίας, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, αλλά και στα δύο ρεύματα της Συγγρού.

Χάος στους δρόμους της Αθήνας από την απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό και τραμ [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση θα προχωρήσουν και την Παρασκευή ενώ σύμφωνα με ο προσανατολισμός είναι να συνεχιστούν οι απεργίες, αυτό όμως θα αποφασιστεί σε συνέλευση των εργαζομένων την Δευτέρα.

«Είναι προφανές ότι αυτή η ρύθμιση αποτελεί το 'δούρειο ίππο' για να διευκολύνει τα σχέδια των δανειστών ώστε να ιδιωτικοποιηθεί, ευκολότερα, η ΣΤΑ.ΣΥ. Οι αστικές συγκοινωνίες θα παραμείνουν δημόσιες, παρέχοντας κοινωνικό έργο με όσο το δυνατόν δικαιότερη και φθηνότερη τιμολογιακή πολιτική» αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι στις σταθερές συγκοινωνίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Απεργία μετρό κίνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ