Και ο Μεϊμάρογλου διαψεύδει Κουβέλη: Εγώ του μετέφερα την πρόταση για ΠτΔ -Την αποδέχθηκε πλήρως - iefimerida.gr

Και ο Μεϊμάρογλου διαψεύδει Κουβέλη: Εγώ του μετέφερα την πρόταση για ΠτΔ -Την αποδέχθηκε πλήρως

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά τους Ανδ. Παπαδόπουλο και Σπ. Λυκούδη και ο Γιάννης Μεϊμάρογλου διαψεύδει τον Φώτη Κουβέλη και τα όσα υποστήριξε σε συνέντευξή του στο iefimerida.

Πρόκειται για τον τρίτο άνθρωπο που είχε γνώση των μυστικών διαβουλεύσεων του Φώτη Κουβέλη για την πρόταση της ΝΔ να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ο πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Ανδ. Παπαδόπουλος, είχε διαψεύσει την εκδοχή Κουβέλη λέγοντας ότι αναγκάζει «τους τρεις ανθρώπους (Σπ. Λ, Γ. Μ και Α.Π) που γνωρίζουν ΟΛΗ την αλήθεια να μιλήσουν»,. Επρόκειτο για τον ίδιο, τον Σπ. Λυκούδη και τον Γιάννη Μεϊμάρογλου. Ο Σπ. Λυκούδης δήλωσε στο Βήμα 99,5: «Εγώ είμαι σε θέση να ξέρω πάρα πολύ καλά όλο το σκηνικό εκείνης της φάσης. Υπήρξε και σαφής πρόταση και υπήρξαν και συνεννοήσεις επί της προτάσεως. Αλλά θα ήθελα να μείνουμε μέχρι εδώ».

Σχολιάζοντας λοιπόν ο Γ. Μεϊμάρογλου την ανάρτηση Παπαδόπουλου, έκανε την αποκάλυψη:

«Συναντήθηκα με τον Φώτη Κουβέλη μετά το δεκαπενταύγουστο του ’14, Σάββατο πρωί, στο γραφείο του στη ΔΗΜΑΡ στην Αγ. Κωνσταντίνου. Του μετέφερα την πρόταση για την ΠτΔ. Την αποδέχτηκε πλήρως και συμφωνήσαμε και στις επιμέρους «διορθωτικές» κινήσεις της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου (ΕΡΤ κλπ) που θα δικαιολογούσαν την μεταστροφή του. Ζήτησε να μην ανακοινωθεί τίποτα, για να μην καεί η υποψηφιότητα, μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή της που θα γινόταν τον Δεκέμβρη του ’14, λίγο πριν την εκλογή από τη Βουλή».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ