Ο Τραμπ «άδειασε» πάλι τον Σπάισερ -Επειδή τσέκαρε τα κινητά των εργαζομένων στον Λ. Οίκο - iefimerida.gr

Ο Τραμπ «άδειασε» πάλι τον Σπάισερ -Επειδή τσέκαρε τα κινητά των εργαζομένων στον Λ. Οίκο

Φωτογραφία: AP/ Pablo Martinez Monsivais
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για μία ακόμη φορά, ο Ντόναλντ Τραμπ δεν δίστασε να «αδειάσει» τον εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Σον Σπάισερ, και μάλιστα δημόσια.

Αφορμή αυτή τη φορά, η κίνηση στην οποία προέβη ο Σον Σπάισερ, προσπαθώντας να πατάξει τις διαρροές από τον Λευκό Οίκο. Η ιδέα του όμως να ελέγξει τα κινητά όσων εργάζονται εκεί, για να δει αν έχουν επικοινωνία με δημοσιογράφους, δεν ενθουσίασαν τον Αμερικανό πρόεδρο.

Ο Τραμπ ρωτήθηκε για το θέμα σε συνέντευξή του. «Πρώτα από όλα, ο Σον Σπάισερ είναι εξαιρετικός άνθρωπος», απάντησε, αλλά πρόσθεσε: «Εγώ θα το έκανα διαφορετικά. Θα μιλούσα κατ' ιδίαν με διάφορους ανθρώπους. Θα το είχα χειριστεί διαφορετικά από τον Σον. Αλλά ο Σον το χειρίστηκε με τον δικό του τρόπο και είμαι ΟΚ με αυτό», είπε.

Από την ορκωμοσία του, ο Τραμπ συνηθίζει να κριτικάρει τον τρόπο που ο Σπάισερ κάνει τη δουλειά του, επεσήμανε σε σχετικό δημοσίευμα η Washington Post. «Με βάση διαρροές, ξέρουμε ότι ο Τραμπ θα προτιμούσε την Κελιάν Κόνγουεϊ στη θέση του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τραμπ έχει επικρίνει τις ''επιδόσεις'' του Σπάισερ στην αίθουσα των ενημερώσεων του Τύπου, ακόμη και την γκαρνταρόμπα του», αναφέρει το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ