Τσίπρας σε τραπεζίτες: Οφείλουμε να συνεργαστούμε για την ανόρθωση της οικονομίας - iefimerida.gr

Τσίπρας σε τραπεζίτες: Οφείλουμε να συνεργαστούμε για την ανόρθωση της οικονομίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Κυβέρνηση, τράπεζες και φορείς οφείλουμε να συνεργαστούμε για την ανόρθωση της οικονομίας» τόνισε ο πρωθυπουργός ο οποίος συναντήθηκε με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

Η κρίση ξεκίνησε από την αδυναμία των τραπεζών να παράσχουν ρευστότητα στην οικονομία και θα τελειώσει με την άρση αυτής της αδυναμίας τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της συνάντησής του στο Μέγαρο Μαξίμου με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών.

«Κυβέρνηση, τράπεζες και φορείς οφείλουμε να συνεργαστούμε για την ανόρθωση της οικονομίας» συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

Τσίπρας σε τραπεζίτες: Οφείλουμε να συνεργαστούμε για την ανόρθωση της οικονομίας | iefimerida.gr 0

Να δώσουν ανάσα σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις που έχουν κόκκινα δάνεια και να μην προχωρήσουν οι ίδιοι σε ομαδικές απολύσεις, ζήτησε, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, από τους τραπεζίτες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη σημερινή συνάντησή του με το προεδρείο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ), στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κατά την σημερινή συνάντηση, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος, συζητήθηκαν οι προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, η συνεργασία κυβέρνησης και τραπεζών, με στόχο τη βελτίωση της παροχής ρευστότητας στην πραγματική οικονομία και τις επιχειρήσεις, η αποτελεσματική διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η περαιτέρω ενίσχυση του ελληνικού τραπεζικού συστήματος.

Η κρίση ξεκίνησε από την αδυναμία των τραπεζών να παράσχουν ρευστότητα στην οικονομία και θα τελειώσει με την άρση αυτής της αδυναμίας. 1/2

Κυβέρνηση, τράπεζες και φορείς οφείλουμε να συνεργαστούμε για την ανόρθωση της οικονομίας. Συνάντηση με την Ένωση Ελληνικών Τραπεζών. 2/2 pic.twitter.com/qA4BD3gqLr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσίπρας τραπεζίτες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ