Γιώργος Βακάκης: Περισσότεροι από 60.000 χρήστες έψαχναν στο Facebook να μάθουν ποιος είναι - iefimerida.gr

Γιώργος Βακάκης: Περισσότεροι από 60.000 χρήστες έψαχναν στο Facebook να μάθουν ποιος είναι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περισσότερα από 60.000 χρήστες αναζήτησαν τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου το όνομα του Γιώργου Βακάκη στο Facebook, σύμφωνα με το «Έθνος».

Ο γιος του ιδιοκτήτη του Jumbo για τον οποίο πληροφορίες αναφέρουν ότι ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων που δεν ήθελε να συγκεντρώνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας, έγινε γνωστός μετά το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή στην Εθνική Οδό Αθηνών -Λαμίας, στο ύψος της Θήβας, με θύματα τον ίδιο και έναν φίλο του, αλλά και μία μητέρα με τον μόλις 3 ετών γιο της.

Ο Γιώργος Βακάκης, σύμφωνα με πληροφορίες είχε έρθει στην Ελλάδα για διακοπές. Ήταν φοιτητής στο Cushing Academy του Μαϊάμι και σιγά σιγά αναλάμβανε ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση και συγκεκριμένα στο τμήμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ο ίδιος είχα ιδιαίτερη αδυναμία στις δύο μεγαλύτερες αδερφές του, ενώ λάτρευε τα ταξίδια και συχνά στο Facebook ανέβαζε φωτογραφίες αυτά.

Γιώργος Βακάκης: Περισσότεροι από 60.000 χρήστες έψαχναν στο Facebook να μάθουν ποιος είναι | iefimerida.gr 0
Γιώργος Βακάκης: Περισσότεροι από 60.000 χρήστες έψαχναν στο Facebook να μάθουν ποιος είναι | iefimerida.gr 1

Το νήμα της ζωής του κόπηκε το μεσημέρι της Κυριακής όταν η Porsche στην οποία επέβαινε μαζί με τον καλύτερο του φίλο Ανδρέα Γεωργακόπουλο έπειτα από μία ξέφρενη πορεία και με ιλιγγιώδη ταχύτητα έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού στο ύψος της Θήβας. Σε αυτό επέβαινε μία 33χρονη μητέρα και τον τριών ετών γιο της. Και οι τέσσερις επιβαίνοντες των δύο αυτοκινήτων σκοτώθηκαν.

Γιώργος Βακάκης: Περισσότεροι από 60.000 χρήστες έψαχναν στο Facebook να μάθουν ποιος είναι | iefimerida.gr 2
Γιώργος Βακάκης: Περισσότεροι από 60.000 χρήστες έψαχναν στο Facebook να μάθουν ποιος είναι | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιώργος Βακάκης Facebook τροχαίο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ