Δίωρη αποχή πραγματοποιούν οι δικηγόροι στη Θεσσαλονίκη -Για την επίθεση σε συνάδελφό τους - iefimerida.gr

Δίωρη αποχή πραγματοποιούν οι δικηγόροι στη Θεσσαλονίκη -Για την επίθεση σε συνάδελφό τους

Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δίωρη συμβολική αποχή πραγματοποιούν μέχρι τις 11:00 π.μ. οι δικηγόροι στη Θεσσαλονίκη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την επίθεση κατά του δικηγόρου, Αδωνι Κουλιούφα.

Η αποχή πραγματοποιείται σήμερα Τρίτη επειδή είναι προγραμματισμένη η απολογία του 76χρονου συνταξιούχου σε ανακριτή και εισαγγελέα, ο οποίος στις 23 Φεβρουαρίου πυροβόλησε τον 44χρονο δικηγόρο, μέσα στο γραφείο του στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέων Ηρακλείου 32.

Ο δικηγόρος νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και η κατάσταση του θεωρείται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Παράλληλα για νωρίς το μεσημέρι, έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Βαλεργάκη στην οποία θα πρόκειται να αναφερθεί σεο ατυχές συμβάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αποχή δικηγόροι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ