Ρεπουμπλικάνος σύμβουλος: Κάτι δεν πάει καλά με τον Τραμπ -Κινδυνεύουν οι ΗΠΑ - iefimerida.gr

Ρεπουμπλικάνος σύμβουλος: Κάτι δεν πάει καλά με τον Τραμπ -Κινδυνεύουν οι ΗΠΑ

Φωτογραφίες: AP Photo
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν... μάσησε τα λόγια του για τον Τραμπ, πρώην σύμβουλος του υποψήφιου για την προεδρία Ρεπουμπλικανού Μιτ Ρόμνεϊ.

Ο Γκάμπριελ Σόνφλεντ, σε άρθρο του στη New York Daily News, σχολιάζοντας την χθεσινή συνέντευξη Τύπου του αμερικανού προέδρου είπε ότι επρόκειτο για την «πιο αλλόκοτη συνέντευξη τύπου στην ιστορία».

Οπως γράφει ο Σόνφλεντ «όλα αυτά θα ήταν κωμικά αν δεν ήταν τόσο ανησυχητικά. Κάτι είναι τελείως λάθος με τον πρόεδρό μας και η χώρα βρίσκεται σε κίνδυνο».

Σημειώνει δε ότι «ο κίνδυνος θα σταματήσει να υπάρχει μόνο όταν η ρεπουμπλικανική ηγεσία στο Κογκρέσο αναγνωρίσει δημόσια αυτό που γνωρίζει ήδη ο υπόλοιπος κόσμος. Ότι ο πρόεδρος της Αμερικής είναι γυμνός».

Ο ρεπουμπλικάνος σύμβουλος περιγράφει εκτενώς τις κινήσεις Τραμπ στις 4 εβδομάδες που βρίσκεται στην εξουσία: Από τα σκάνδαλα που κατάφερε να δημιουργήσει και το διάταγμα για τη μετανάστευση μέχρι τις επαφές μελών του επιτελείου του με Ρώσου αξιωματούχους. «Ο Τραμπ κοροϊδεύει τον εαυτό του όταν μιλά για κυβέρνηση που θυμίζει καλοκουρδισμένη μηχανή» αναφέρει. Για να καταλήξει: ««Ακόμα κι αν δεχθούμε ότι δεν έχει ψευδαισθήσεις και ότι απλά προσπαθεί να καλύψει τις εμφανείς αποτυχίες του με φανταχτερά επίθετα, ήταν εμφανές στη συνέντευξη τύπου ότι το μυαλό του έχει βραχυκυκλώσει».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ