Την ανωνυμία του θέλει να διατηρήσει ο Ελληνοκύπριος που κέρδισε τα 16,4 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ - iefimerida.gr

Την ανωνυμία του θέλει να διατηρήσει ο Ελληνοκύπριος που κέρδισε τα 16,4 εκατ. ευρώ στο Τζόκερ

Φωτογραφία: Intime News/Μπαμπούκος Γιώργος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ελληνοκύπριος που διαμένει στη Λεμεσό είναι ο μεγάλος υπερτυχερός της χθεσινοβραδινής κλήρωσης του Τζόκερ, καθώς κέρδισε 16,4 εκατ. ευρώ!

Το κυπριακό πρακτορείο ειδήσεων επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και ο ίδιος ανέφερε πως, για ευνόητους λόγους, επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του και να μην αναφέρει οτιδήποτε.

Το τυχερό δελτίο των 3 ευρώ είχε κατατεθεί χθες το απόγευμα στο πρακτορείο Καβάζης, στη Μέσα Γειτονιά της Λεμεσού.

Το ποσό των 16,4 εκατ. προήλθε μετά από 16 συνεχόμενα τζακ ποτ στην πρώτη κατηγορία (5 +1). Το σερί των τζακποτ ξεκίνησε στις 22 Δεκεμβρίου του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα 16,4 εκατ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί σε ένα και μόνο τυχερό. Το μεγαλύτερο ποσό που έχει κληρωθεί στο τζόκερ είναι τα 19,2 εκατ. ευρώ αλλά τα είχαν μοιραστεί δύο τυχεροί, ενώ το Νοέμβριο του 2014 το τζόκερ είχε δώσει 18,4 εκατ. ευρώ αλλά και πάλι τα μοιράστηκαν δύο υπερτυχεροί.

3,2 εκατ. ευρώ ο φόρος

Στα χέρια του ο Ελληνοκύπριος υπερτυχερός θα πάρει 13,2 εκατ. ευρώ μιας και θα πρέπει να δώσει 3,2 εκατ. ευρώ στο κυπριακό κράτος ως φόρο.

Σύμφωνα με την νομοθεσία η Κυπριακή Δημοκρατία, λαμβάνει ως φόρο το 20% επί των κερδών τόσο του Κρατικού Λαχείου, όσο και των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ (Τζόκερ, ΠΡΟΤΟ, κτλ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΖΟΚΕΡ Κύπρος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ