«Πάγος» για συμφωνία στo Eurogroup από το γερμανικό ΥΠΟΙΚ - iefimerida.gr

«Πάγος» για συμφωνία στo Eurogroup από το γερμανικό ΥΠΟΙΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπάρχει πρόοδος αλλά δεν είμαστε τόσο κοντά ώστε να έχουμε συμφωνία στο Eurogroup της Δευτέρας, διαμήνυσε η εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, αναφερόμενη στις εξελίξεις γύρω από τις ελληνικές διαπραγματεύσεις.

«Υπάρχει μία σύγκλιση, αλλά δεν είμαστε τόσο κοντά, σε τεχνικό επίπεδο, προκειμένου να ληφθεί μια απόφαση για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης» εξήγησε, αναλυτικά. Οπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, η εκπρόσωπος του γερμανικού ΥΠΟΙΚ αναφερόμενη στις αποκλίσεις μεταξύ των θεσμών σημείωσε ότι υπάρχει καλή πρόοδος και επανέλαβε την ανάγκη παραμονής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου στο ελληνικό πρόγραμμα.

«Η άποψη της γερμανικής κυβέρνησης ότι το ΔΝΤ είναι απαραίτητο, δεν έχει αλλάξει» τόνισε, χαρακτηριστικά, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αξιολόγηση γερμανική κυβέρνηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ