Θεοδωράκης για Γιακουμάτο: Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι μόνο για ψηφαλάκια - iefimerida.gr

Θεοδωράκης για Γιακουμάτο: Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι μόνο για ψηφαλάκια

Φωτογραφία: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι καλά για ανακοινώσεις και θεωρίες… Οταν πρέπει να περάσουμε στην πράξη αυτό που προέχει (για πολλούς) είναι τα ψηφαλάκια» γράφει στο facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας τις ομοφοβικές δηλώσεις του Γεράσιμου Γιακουμάτου.

Θεοδωράκης για Γιακουμάτο: Τα ανθρώπινα δικαιώματα δεν είναι μόνο για ψηφαλάκια	 | iefimerida.gr 0

Το διαβάζω και δεν το πιστεύω: «Οταν το παιδί παρακολουθεί παραδείγματα επιτυχημένων ομοφυλόφιλων, και βλέπει να ανεβαίνει, να ανεβαίνει... κολλάει. Είναι κολλητική αρρώστια». Και να το δηλώνει αυτό ένας γιατρός (1η έκπληξη), σήμερα, το 2017 (2η έκπληξη), βουλευτής (3η έκπληξη) με τη νέα – Νέα Δημοκρατία – ε, εδώ πια σηκώνεις τα χέρια ψηλά. Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος που έχει επαφή με την πραγματικότητα και ελπίζω να βγει και να πει «έκανα λάθος». Αυτή είναι η μία μου σκέψη, η άλλη είναι ότι τα 2/3 των βουλευτών της ΝΔ είτε απείχαν είτε καταψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης. Αλλά δεν είναι μόνο οι «δεξιοί». Πολλοί πολιτικοί κρύβονται όταν πρέπει να κατοχυρώσουμε τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων και να ανταποκριθούμε στα αιτήματα της ΛΟΑΤ κοινότητας. Τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι καλά για ανακοινώσεις και θεωρίες… Οταν πρέπει να περάσουμε στην πράξη αυτό που προέχει (για πολλούς) είναι τα ψηφαλάκια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ