Βενιζέλος για Τσίπρα: Προσπαθεί να διασωθεί χωρίς ταπεινωτική ήττα  - iefimerida.gr

Βενιζέλος για Τσίπρα: Προσπαθεί να διασωθεί χωρίς ταπεινωτική ήττα 

Φωτογραφία: Eurokinissi/Στέλιος Μισίνας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψή του ότι « πρώτη επιλογή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι να παραμείνει γαντζωμένη στην εξουσία», εξέφρασε το πρωί της Τετάρτης ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

«Άρα θα επιχειρήσουν να διασωθούν από την περιδίνηση που μπήκαν οι ίδιοι με τον επίδομα στους συνταξιούχους», συμπλήρωσε ο κ. Βενιζέλος στον ΣΚΑΙ, τονίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να διασωθεί χωρίς ταπεινωτική ήττα».

Σύμφωνα με τον κ Βενιζέλο όταν ο κ. Τσίπρας θα πάει σε εκλογές, δεν θα πάει όπως ξέραμε μέχρι σήμερα, αλλά μέσα σε ένα σκηνικό είτε ρήξης με τους δανειστές είτε δημοψηφικού χαρακτήρα γιατί θα θέλει να δημιουργήσει ένα ψευδές μέτωπο.

Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα του ΔΟΛ ο κ. Βενιζέλος είπε ότι στοχοποιείται ο κ. Ψυχάρης και οι άλλοι επιχειρηματίες – εκδότες, ενώ αναρωτήθηκε «τα νέα πρόσωπα, οι νέοι εκδότες ποιοι είναι».

«Έχουμε δει δείγματα τους με ποιους έχει προνομιακές σχέσεις η κυβέρνηση», κατέληξε.


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ